Din articolele precedete, postate pe DesignBaie.ro, probabil ca ati sesizat interesul nostru pentru baile mici. Motivele pentru care ne aplecam atat de mult asupra designului unei bai mici sunt destule, cele mai importante fiind :

– 1. Peste 70 % dintre baile de astazi sunt mici. Fiecare isi doreste o baie mare dar realitatea este ca la apartament sau garsoniera nu prea gasim bai spatioase. Nici la casele construite pana in anii 2000 nu s-a pus accentul pe spatiul baii, important fiind la acea vreme doar utilitatea de a avea o baie. Gasim bai mari doar la vilele somptuase, la casele construite recent si la complexurile rezidentiale care au pus accent pe confortul locatarilor. Tocmai din acest motiv incercam sa gasim cele mai bune solutii de design, pentru ca dumneavostra sa amenajati baia cat mai bine cu putinta astfel incat sa para mai mare si sa va ofere confortul scontat.

– 2. O baie de dimensiuni reduse necesita o mai mare atentie la amenajare decat una de marime medie sau mare. La amenajarea unei bai mari te poti juca foarte bine atat cu culorile obiectelor sanitare cat si cu culorile gresiei si a faiantei. Poti chiar sa alcatuiesti combinatii de gresie si faianta din doua, trei sau chiar mai multe culori fara a strica designul baii. Dar intr-o baie mici este necesar sa se aleaga cu atentie culorile si materialele de decorare pentru a nu ne simti ca intr-o pestera.

Sa vedem cateva exemple de bai mici care in anul 2017 vor fi la mare cautare. Dupa cum veti observa incepe din nou sa se poarte simplu si aerisit.

baie cu dus amenajata alb gri

o baie neagra cu alb

model baie 2016 mica de ap

baie mica placata cu granit

design baie moderna 2016

baie mica mozaic alb

o baie retro clasica Inca nu sunteti decisi asupra unui design al baii dumneavoastra mici ? Ati vazut galeria noastra foto ?

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...