Nu trebuie sa fii suparat ca nu poti avea si tu o astfel de baie. Nu e deloc ieftin sa construiesti asa ceva si mai trebuie sa ai si o mana de aur care sa o execute. In plus, trebuie sa ai si spatiu pentru a avea una dintre baile de mai jos. Tine minte trei dintre elementele necesare implementarii acestor bai in casa ta : bani, manopera si spatiu.

:* 🙂 Dar daca ai cele trei elemente de mai sus !? Atunci se schimba situatia si chiar poti avea o astfel de baie minunata ! Site-ul nostru ofera gratuit ideile, restul se considera aportul tau.

baie-1

Este incredibil cat de departe a ajuns designul interior in zilele noastre. Este mai mult decat sigur ca ne indreptam spre perfectiune, mai ales in amenajari interioare bai. Practic nu sunt prea multe cuvinte care sa descrie designul din fotografiile atasate, pentru ca ele spun totul. Si le vom lasa sa va faca sa visati.

baie-2

baie-3

baie-4

Iar daca cumva nu va puteti permite o astfel de baie nu uitati ca pe DesignBaie.ro gasiti mii si mii de idei cu bai mari si mici amenajate in toate stilurile posibile si pentru toate varstele. Si bugetele .

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...