Anul 2017 ne ofera o gama imensa de idei de amenajare a baii, fie ea o baie mica sau mare. Aproape orice este permis, daca este si frumos, iar culorile mai putin vazute prin alte bai sunt binevenite in baie. Prietenii vor fi invidiosi pe noua ta baie si cu siguranta vei auzi peste cateva luni ca si ei s-au apucat de renovarea…. baii. Nu le spune ca tu te-ai inspirat de pe DesignBaie.ro , lasa-i sa caute mult si bine idei si tendinte de amenajare a baii .baie-q

 

De ce tot se schimba stilurile de amenajare atat de des si cat timp ramane fresh o baie amenajata in acest an ?

Daca doresti ca baia ta sa fie in tendinte macar 10 ani si sa nu se invecheasca peste cativa ani ar trebui sa tii cont de trei sfatuiri :

  1. Nu copia modele de bai vazute la prietenii tai, daca stii ca acestia si-au amenajat baia cu ceva vreme in urma.

Trebuie sa te gandesti ca si acestia au vazut modelul pe undeva iar daca si tu il implementezi in baia ta cu siguranta ca nu vei aduce un suflu nou. Cine stie de unde s-au inspirat prietenii cand au amenajat baia! Cu siguranta ca nu de pe DesignBaie.ro.

baie-alb negru moderna

2. Pune-ti amprenta si tu. Cu toate ca ideile de pe acest site sunt foarte frumoase si mereu in voga cu cele mai actuale tendinte, cel mai bine ar fi ca tu sa nu copiezi pur si simplu o poza vazuta in galeria noastra foto cu imagini bai 2017. Te sfatuiesc ca sa iti lasi amprenta si tu, macar cu o chestie marunta. Schimba decorul fara sa ascunzi ideea de baza.

3. Indrazneste sa iesi din tipare. Fii deschis la nou si lasa deoparte parerile celor conservatori. Baia este si va fi o incapere care va evolua an de an. Nu fii tu cel care se opune trendului in amenajari interioare bai.

baie-mozaic si sticla

Ca si o concluzie genarala iti mai spun doar ca, din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa semene o baie cu alta pentru ca nici oamenii nu se aseamana unii cu altii. Construieste-ti si amenajeaza-ti baia asa cum simti tu ca e mai bine. Dar tine cont, totusi, de cele trei sfaturi de mai sus.

Ti-a placut articolul. DISTRIBUIE si arata-l si prietenilor tai!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...