Cu toate ca pe site am mai vorbit despre cat de frumos este sa ai culoarea verde in baie, iata ca si astazi, in acest articol, vom incerca sa va convingem sa folositi verde la amenajarea baii. Si vom veni si cu modele de bai verzi, proaspat amenajate in anul 2017. Majoritatea bailor sunt amenajate in culori asemanatoare iar cand vine vorba de a folosi verde in baie multi sunt sceptici si spun pas amenajarii unei bai cu aceasta culoare. Prefera sa foloseasca clasicele culori negru, rosu, albastru, maro combinate cu alb in loc sa caute noi combinatii de faianta, cum ar fi faianta in culoarea verde, care sa inspire vitalitate si sa dea baii un aer de prospetime.

Verde in baie, combinat cu alta culoare, poate fi alegerea perfecta pentru o baie mare sau mica iar pentru cine doreste sa afle mai mult despre asta am adunat cateva modele de bai verzi, pentru a va demonstra ca verde in baie nu este deloc un moft ci poate fi chiar cea mai buna alegere. Inainte de a vedea imaginile iata cateva aspecte de retinut pentru ca amenajarea unei bai verzi sa fie un succes:

  • Verde in baie poate fi chiar in proportie mai mica fata de cealalta culoare si totusi va domina baia cu aspectul sau unic.
  • De cele mai multe ori culoarea verde se combina cu alb rezultand bai verde cu alb superbe.
  • Sticla este cea mai buna alegere intr-o baie verde. Fie ca vorbim de un dus din sticla sau de un lavoar din sticla, este musai sa folosim sticla in baile verzi
  • Plantele naturale asociate cu baile verzi aduc natura in interiorul baii iar daca aceste plante mai au si flori ai obtinut cea mai primitoare baie.

Daca ti-a placut articolul distribuie-l pe retelele sociale, sa vada si prietenii tai!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...