In ultimul deceniu, amenajarea bailor s-a transformat intr-un domeniu in sine. Intrucat este incaperea care nu ne scapa din ochi in nici macar o zi, nu este de mirare de ce ii acordam atat de mult credit. De multe ori, aici ne regasim si ne incarcam bateriile, dat fiind faptul ca este micul nostru loc in care putem fi singuri, chiar si doar pentru cinci minute. Cu toate acestea, pentru a ajunge la o astfel de reusita, este imperios necesar sa amenajam cu stil incaperea. Fiind unul dintre tendintele care rezista in ultimii ani, turcoazul este culoarea perfecta pe care ai putea-o incorpora si utiliza, fara mai probleme, in propria ta baie. Altfel spus, daca vrei sa descoperi cum sa integrezi elemente moderne intr-o baie cu nuante turcoaz, ramai pe aproape!

Grija la combinatiile de culori

Pentru a nu limita cu mult spatiul pe care il ai la dispozitie, este recomandat sa utilizam culori si materiale pretabile, in combinatii precum:

  • Turcoaz si maro – se preteaza excelent in orice baie, reusind sa confere libertatea de a integra elemente moderne și decoratiuni minimaliste in limitele acceptate. In cazul in care doresti sa mergi pe aceasta combinatie, vei putea utiliza mobilier din lemn masiv pe care sa il expui alaturi de o chiuveta realizata din marmura. Accesoriile pretabile sunt cele care se integreaza in categoria turcoaz;
  • Turcoaz si alb – combinatia prevede alb pentru pereti si turcoaz pentru mobilier, astfel incat atentia sa fie captata de corpurile potrivite. Pe de alta parte, daca aceasta imagine nu este pentru tine, poti opta pentru inversarea culorilor – respectiv, alb pentru mobilier si turcoaz pentru pereti. Cu toate acestea, ia in calcul ca aceasta asezare de culori este posibil sa iti limiteze spatiul pus la dispozitie in baia ta.

Bleu

In ceea ce priveste elementele moderne intr-o baie turcoaz, nuanta bleu este perfecta intrucat nu deranjeaza zenul conferit pana in acest moment. In cazul in care vrei sa o integrezi in baia ta, o poti face prin intermediul accesoriilor (precum este vaza) sau a unui strat subtire de faianta menit sa separe partea superioara de cea inferioara.

Culori adiacente

In cazul in care nuanta bleu nu este cea mai fericita alegere, te poti orienta spre orice ton de gri sau bej. Cele doua categorii merg mana in mana cu restul, reusind sa confere o stare de bine si o senzatie de ordine, mult dorita si cautata de fiecare dintre noi.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...