Te-ai gandit vreodata cum ar arata baia ta daca ai introduce cateva elemente negre? Ti-ai dori sa ai parte de un aspect mai modern, insa iei in calcul si spatiul de care dispui? Daca aceste ganduri ti-au trecut prin minte, ai ajuns la locul perfect pentru a gasi raspunsurile la intrebarile tale. In zilele noastre, stilurile de design interior au evoluat si s-au dezvoltat atat de mult incat astazi, ne putem bucura intocmai de stilul care ne caracterizeaza cel mai mult. In plus, oricand ne dorim, putem trece de la un stil la altul fara prea mare deranj – de altfel, totul se rezuma la accesorii. Cu toate acestea, daca iti doresti sa introduci o serie de noutati in casa ta, ramai pe aproape si descopera cum sa utilizezi non-culoarea negru in baia proprie!

Alb si negru

Daca ai o baie a carei dimensiuni sunt destul de limitate, insa vrei sa introduci cateva aspecte in nuante de negru, nu trebuie sa ingropi ideea – negrul in combinatie cu alb reuseste sa ofere o iluzie vizuala privind spatiul din baia ta, iar mixul nu este niciodata plictisitor. Mai mult decat atat, combinatia dintre alb si negru este perfecta in conditiile in care aceasta este reprezentata prin motive grafice – pe care le poti aplica pe pereti.

Pardoseala

Te-ai gandit vreodata sa integrezi negrul in pardosea? Aceasta tendinta se regaseste foarte pregnant in stilul minimalist, reusind totodata sa absoarba lumina in cantitati cat mai mari. De aceea, daca vrei sa utilizezi o pardosea neagra, tine minte ca si restul suprafetelor sa fie cat mai lucioase si deschise la culoare (preferabil alb sau bej), astfel incat baia ta mica sa nu para si mai mica decat este in realitate – ci spatiul sa fie folosit strategic pentru a obtine rezultatul scontat!

Texturi in relief

In conditiile in care piatra naturala nu este intocmai alegerea spre care te intrepti, ai putea impune o serie de texturi asezate in relief prin care sa atragi atentia. Cel mai bine este ca acestea sa se regaseasca in spatiul dintre chiuveta si oglinda, astfel incat localizarea acestora sa nu limiteze, pe de o parte, spatiul de care dispui si, pe de alta parte, sa nu reflecte lumina intr-o maniera nedorita. Cu siguranta, rezultatul va fi unul senzational, cu atat mai mult cu cat texturile in relief sunt realizate cu nuante diferite de gri si negru, de la cel mai deschis la cel mai inchis.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...