Ce e frumos, tuturor ne place – nu prea avem cum sa nu fim de acord cu acest fapt. Atunci cand se ajunge la locuinta proprie, intotdeauna admiram ceea ce regasim atat in casele altora, cat si mai mult in hoteluri sau institutii de lux. Cu toate acestea, cine spune ca nu putem sa ne inspiram putin si sa integram totalitatea acelor elemente in propria noastra locuinta? Ei bine, intocmai despre asta am decis sa discutam astazi – si chiar mai mult, despre cum ar trebui sa arate o baie moderna astfel incat sa ne incadram in standardele si dorintele impuse de designerii de interior. Astfel, daca ti-am starnit curiozitatea, ramai pe aproape!

Finisaje intr-o baie moderna

Daca delimitarea perimetrului baii era considerat, in trecut, cel mai dificil criteriu, astazi lucrurile s-au schimbat, motiv pentru care finisajele au preluat aceasta treaba. Astfel, vom vedea in cele ce urmeaza cu gresia, faianta, peretii si pardoseala joaca un rol extrem de important in echilibrul pe care incercam sa il gasim – din ce in ce mai des. Cu toate ca preturile sunt galopante iar unele modele sunt mai atractive la pret decat altele, este recomandat sa te orientezi spre pretul de mijloc (sau chiar spre sus), intrucat calitatea isi va spune cuvantul.

Stil

Ca sa ramanem in limitele dorite, este imperios necesar de amintit ca un anume stil potrivit nu este cel modern pentru propria noastra locuinta. Altfel spus, ai putea sa te inspiri din stilul clasic, scandinav sau chiar retro, din care sa introduci elemente care mai de care mai interesante si placute vizual. Mai devreme sau mai tarziu, rezultatul va fi unul fabulos, iar tu te vei putea bucura de o baie moderna din toate punctele de vedere!

Minimalism intr-o baie moderna

Deseori, auzim ca modern este sinonim cu minimalist – cel putin in ceea ce priveste stilul. Nu doar ca este foarte placut, insa un asemenea stil este usor de abordat si confera intotdeauna senzatia de spatiu larg, vast si intins, in care te vei putea bucura si simti linistit. Mai mult decat atat, paleta cromatica adoptata va varia de la alb, gri chiar spre negru sau culori tari, insa vei avea cu siguranta din ce alege. Totul depinde de tine si de dorintele pe care le ai, in masura in care acestea provin din baile pe care le-ai vazut de-a lungul timpului si din care te-ai inspirat. Tine cont de simplitate si de mobilier cat mai putin si in linii drepte!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...