De-a lungul timpului, tendintele si materialele se schimba, dezvoltandu-se noi accesorii, modele si abordari. In ceea ce priveste anul actual, putem afirma cu desavarsire ca lucrurile s-au schimbat (si in bine). Astazi, ne putem bucura din ce in ce mai mult de modele pe placul fiecaruia, stilizate si personalizate, in masura in care la finalul renovarilor avem parte de un rezultat de zile mari. Totusi, este important sa ne rezumam la baie – respectiv la incaperea in care ne petrecem cateva minute bune din zi, pentru a ne face toaleta, aranaja sau incarca bateriile pentru o noua zi. Acestea fiind spuse, daca iti doresti cateva idei de inspiratie, ramai pe aproape si descopera cateva tendinte actuale pentru amenajarea bailor!

  1. Simplitate si eleganta

Fata de anii anteriori, tendintele actuale se pliaza pe doua categorii, respectiv simplitate si eleganta. Atat cat se poate, este recomandat sa se utilizeze linii simple, mobilier fin si relaxant, care sa ofere baii tale o senzatie de echilibru si liniste. De asemenea, in ceea ce priveste obiectele sanitare, te-ai putea orienta spre cele din categoria stilului modern, preponderent cu linii drepte si fara a utiliza elemente decorative care nu ar face altceva decat sa incarce atmosfera si sa impuna presiune nefolositoare.

  1. Finisaje

Din nou, tendintele actuale ne scot din anonimat si confera baii noastre un stil elegant si extrem de placut. Astfel, discutam despre finisajele moderne, intre care intercalam si mozaic sau placi ceramice. Totalitatea acestora vor conduce, mai devreme sau mai tarziu, la un nou stil adoptat. De asemenea, te-ar putea interesa si impletitura de materiale moderne cu cele naturale, precum este piatra naturala. Un astfel de aspect bucura ochiul uman si ii confera o senzatie de relaxare, transformand baia ta intr-un loc de meditatie si liniste sufleteasca – exact asa cum ar trebui sa fie.

3. Natura

La fel cum am mentionat mai sus, in tendintele actuale natura este extrem de pregnanta. Astfel, daca pana acum am discutat de existenta acesteia in cadrul finisajelor, te-ar putea interesa si ideea conform careia elementele naturale s-ar putea regasi chiar si in cadrul obiectelor sanitare – astfel, aspectul unui lavoar din piatra naturala expus in propria ta baie va conferi intregii incaperi o noua imagine, una de care sa te bucuri. In cazul in care aceste lucruri nu sunt pe placul tau, ai putea imbina natura (si elementele naturale) in obiectele decorative, care sa infrumuseteze incaperea si sa ofere un aspect cat mai natural.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...