Regasita preponderent in cadrul stilului scandinav, marmura Kuma este alegerea de top a designerilor de interior. Datorita rezistentei sale in timp si a pozitiei bine statuate in tendinte inca de cativa ani, nu e de mirare de ce astazi marmura Kuma este regasita preponderent in baile de lux din intreaga lume. De asemenea, este important de mentionat faptul ca insusi Pantheon-ul regasit in Roma, Italia este construit din acest material, la fel ca si statuia lui David. Cu toate ca rezistenta in timp si mentinerea in tendinte sunt doua dintre cele mai importante caracteristici ale sale, pretul este un atribut cu totul si cu totul atractiv – este redus, accesibil si, mai mult decat atat, marmura Kuma este usor de integrat in raport cu orice stil adoptat. Ramai pe aproape daca vrei sa descoperi alaturi de noi cele 3 modalitati prin care poti integra marmura Kuma in propria ta baie!

  1. Mobilier

Fiabilitatea si incorporarea marmurei Kuma este greu de atins. De pilda, din acest material vei putea construi mese, corpuri de iluminat si chiar lavoare pentru baie, toate rezistente in timp si la presiuni. Mai mult decat atat, pentru baie este recomandat sa te ghidezi spre o chiuveta din acest material, intrucat pe baza acestui lucru vei asigura o rezistenta de durata.

  1. Adoptarea stilului scandinav in totalitate

Marmura Kuma se integreaza perfect in moto-ul mai putin este intotdeauna mai bine. Indiferent daca dispui de o baie cu dimensiuni generoase (sau una mai putin deschisa), vei putea utiliza acest material in totalitate si fara sa te gandesti ca ti-ar utiliza spatiul fara precautie. Un element important de retinut este faptul ca marmura, cu precadere in cantitati dense, te va ajuta sa maresti vizual spatiul. In cazul in care o utilizezi si pentru lavoar, teama ta de spatii mici se risipeste in timp foarte scurt.

  1. Combinatia intre lemn si marmura

Daca vrei sa utilizezi si altceva in afara de marmura Kuma, poti sa o combini perfect cu lemnul. Cele doua materiale, avand nuante diferite, te vor ajuta sa aduci lumina chiar si in locurile unde aceasta ajunge foarte greu. Mai mult decat atat, daca iti doresti sa integrezi marmura alba, combinatia cu mobilierul inchis se va potrivi ca o manusa – fara insa a te gandi ca ar putea strica zenul din baia ta. Implicit, marmura se curata foarte usor, facand din curatenie o placere!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...