Te-ai gandit vreodata cum ai putea amenaja baia de serviciu, astfel incat sa poti imbina utilul cu placutul? Ai vrea sa realizezi o incapere atat cu aspect placut, cat si cu o utilitate ridicata? Ei bine, daca ai ajuns aici, inseamna ca punctul de interes este cu adevarat baia de serviciu – incaperea din propria noastra casa, careia din pacate ii oferim foarte rar atentia necesara. Dat fiind faptul ca este un spatiu extra in locuinta noastra, am putea sa incepem sa ne orientam spre modul in care sa il utilizam intr-un stil prolific. Acestea fiind spuse, ramai pe aproape si descopera cum sa iti amenajezi baia de serviciu, plecand de la cateva idei!

Alegerea culorilor

Ei bine, stim de la bun inceput ca baia de serviciu este mica si nu beneficiaza de mult spatiu. De aceea, este ideal sa te orientezi spre culorile care il pot deschide, cat se poate de mult – precum sunt culorile calde, respectiv:

  • Crem, bej, gri – utilizate pentru pereti si pardosea, respectiv pentru faianta si gresia pe care o alegi astfel;
  • Alb – in cazul in care preferi un stil preponderent minimalist, cu doar cateva elemente de culori inchise (care doar sa aduca putin contrast, insa in cantitati minimale).

Finisaje pentru baia de serviciu

Cu riscul de a ne repeta, finisajele in baia de serviciu trebuie sa se rezume la faianta – nici nu e de mirare de ce ne-am gandit prima oara la acest element, dat fiind faptul ca este usor de procurat, iar preturile difera in functie de necesitati. Cu toate acestea, daca e s-o luam la bani marunti, suprafata baii de serviciu este, in general, foarte mica, motiv pentru care poti sa te orientezi si spre faianta mult mai calitativa, cu un pret direct proportional – insa cateva placi nu te vor lasa lefter.

Elemente de decor

Chiar daca spatiul este mic si limitat, poti sa introduci cateva elemente de decor care sa infrumuseteze baia de serviciu. Astfel, te-ai putea orienta spre mici suporturi care nu doar sunt utile, insa si atrag atentia intr-un sens bun. De asemenea, ai putea integra cateva cosulete mici, de depozitare, astfel incat sa te poti organiza mai bine in propria ta baie de serviciu. Mai mult decat atat, un mic tablou ar putea utiliza spatiul superior, care oricum ramane fara pic de utilitate in casele foarte multora dintre noi. Ramanand la acelasi nivel, te-ai putea orienta si spre dupaluri cu polite pe care sa le plasezi in partea superioara a baii de serviciu – decizia ramane in mana ta.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...