Fara dar si poate, baia este una dintre cele mai importante incaperi din casa ta. Indiferent daca vorbim despre casa sau apartament, este de la sine inteles ca baia nu poate sa lipseasca in nici unul dintre cazuri. Altfel spus, mai ramane un singur aspect de subliniat, respectiv modul in care vom amenaja spatiul pus la dispozitie, cu atat mai mult cu cat baia nu are o dimensiune vasta. In cazul in care este si situatia ta, esti la momentul si la locul indicat pentru a descoperi cum sa amenajezi o baie mica atunci cand depinzi de un buget prestabilit!

Stilul Mediteranean

Cu ajutorul unui buget prestabilit si cu o strategie pe masura, vei putea beneficia de stilul mediteranean in propria ta baie! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa adaugi urmatoarele elemente care iti vor infrumuseta incaperea, fara insa a cheltui o suma exorbitanta pe ele, intrucat te poti orienta spre materiale in buget, precum:

  • Utilizarea travertinului in realizarea peretilor – acest mic truc te va ajuta sa salvezi o suma frumoasa de bani, intrucat travertinul se regaseste la raionul de piatra;
  • Utilizarea mozaicului, tot din travertin, element care va aduce o nota moderna in baia ta – si, pe de alta parte, va avea grija sa deschida spatiul;
  • Utilizarea nuantelor naturale care, precum am discutat mai sus, te vor ajuta sa largesti incaperea chiar daca dimensiunile de care dispui nu sunt printre cele mai dorite.

Mobilier alb

Cu scopul de a mentine un tonus placut si o incapere destul de spatioasa, este recomandat ca si mobilierul ales sa fie alb – sau orice alta culoare din aceeasi gama, astfel incat baia ta mica sa nu devina si mai mica peste noapte. Pentru acest lucru, este important sa ai in vedere:

  • Rama oglinzii, alaturi de raftul de sub ea, sunt indicate sa fie vopsite in culoarea cea mai preponderenta;
  • Chiuveta si dulapul de jos, alaturi de cada, pot fi imbracate fara problema intr-un strat alb (sau deschis la culoare).

Stil Scandinav

Daca vrei sa ai parte de o nota minimalista in propria ta baie, chiar daca aceasta este mica, o poti face prin imbinarea celor doua non-culori – alb si negru, in urmatoarele moduri:

  • Gresie in alb si negru, tip mozaic, prin care sa atragi atentia si sa oferi baii tale o nota scandinava;
  • Faianta alba, la mijlocul careia sa incorporezi o dunga de faianta neagra, prin care practic sa separi partea superioara de cea inferioara.
Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...