O familie numeroasa necesita o locuinta pe masura. Daca dimineata este cea mai ocupata perioada a zilei, cu precadere la baie, o baie pentru cei mici este ideala pentru a fi gata in timp. Bineinteles, acest lucru inseamna ca fie avem la dispozitie o baie cu dimensiuni generoase (in care sa incorporam atat nevoile adultilor, cat si cele ale copiilor), fie doua bai – una mai mare pentru parinti, si una mai mica pentru cei mici. Deindata ce coltul celor mici va fi organizat, te poti astepta ca acestia sa paseasca intr-un nou univers – unul din care nu vor dori sa plece prea curand. Acestea fiind spuse, daca ti-am starnit interesul, stai pe aproape pentru a descoperi cateva idei ingenioase de amenajare a baii pentru cei mici!

Jucarii si animalute

Oricand vrei sa ii motivezi pe cei mici sa petreaca mai mult timp in baie (fie la baita, la spalatul pe dinti sau din orice alt motiv), surprinde-i cu cate ceva nou – un animalut, o jucarie sau orice alt lucru care i-ar putea atrage atentia. Spre exemplu, te-ai putea orienta spre decoruri spectaculoase cu animalutele sau desenele lor preferate, astfel incat acestea sa fie punctele lor cele mai interesante din baie – perfecte pentru cat timp vor petrece acolo.

Culori

Intrucat peretii vor fi preponderent incarcati de jucarii si animalute, restul spatiului ar putea prelua o culoare in ton cu genul copiilor tai. Daca vorbim de fetite, atunci culorile calde precum potrocaliul, verdele sau violetul sunt perfecte. Pe de alta parte, daca cei mici sunt baietei, orice nuanta de albastru ar putea deschide taramul spre un nou univers – unul extraordinar de frumos si placut. In cazul in care ai si fetite si baietei, poti merge spre o nuanta care sa le placa amandurora – nuantele de pamant sunt spectaculoase in aceasta combinatie.

Accesorii

Nimic nu starneste mai bine curiozitatea copiilor decat accesoriile. Din dorinta lor de a cunoaste tot, accesoriile te-ar putea ajuta sa-i convingi mai usor sa paseasca in baie pentru a-si face toaleta – sau baita de seara. Spre exemplu, te poti orienta spre diferite perdele decorative, cu desene, animale sau diferite personaje pe placul lor. Pe de alta parte, un alt exemplu ar putea fi reprezentat de covor, un alt element la fel de important pentru si din baia celor mici. Mai devreme sau mai tarziu, vei realiza cat de importante sunt aceste mici accesorii in a-ti usura munca alaturi de cei mici!

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...