Daca atunci cand iesim din casa nu plecam fara sa ne uitam la ea si sa ii aratam cele mai mari defecte de care suntem constienti (si pe care astfel, incercam sa le remediem), in baie este imperios necesara – bineinteles, vorbim despre oglinda. Mica, mare, cu rama aurie sau de alta culoare, oglinzile sunt prietenele fiecaruia dintre noi si cele care ne spun, fara pic de musamalizare, daca avem vreun defect vizibil pe care trebuie sa-l remediem rapid. Cu toate acestea, amenajarea oglinzilor tine foarte mult de spatiul de care dispunem si de grija pe care trebuie sa o oferim, in asa fel incat sa nu limitam spatiul pe care il avem. Acestea fiind spuse, daca vrei sa cunosti mai multe legate de subiect, ramai pe aproape sa descoperi 3 tipuri de oglinzi pe care trebuie sa le incerci in propria baie!
- Oglinda patrata
Indiferent de culorile sau dimensiunile baii tale, oglinda patrata poate fi incorporata fara mari batai de cap. Acest lucru vine o data cu usurinta cu care se aplica o oglinda patrata intocmai pe perete dulapului din baie, astfel incat sa poti face economie de spatiu – si de design!
- Oglinda ovala
Spre deosebire de cea patrata, o oglinda ovala poate primi o rama de lemn sau din orice alt material, fara insa a lasa impresia ca limiteaza spatiul de care dispui. De asemenea, aceasta poate dispune si de o serie de spoturi care vor lumina incaperea si ii vor oferi o senzatie mult mai placuta si vasta. De altfel, o oglinda ovala cu rama de lemn este perfect de situat intr-o baie cu mobilier alb sau pereti deschisi la culoare.
- Oglinda rotunda
Mobilierul wenge este mai mult decat perfect pentru a gazdui o oglinda rotunda. Datorita formei sale si a materialului din care este confectionat mobilierul, combinatia va fi una perfecta si extrem de placuta vizual. Pe de alta parte, vei putea integra si un alt tip de stil – precum clasic, romantic, contemporan, retro sau modern, toate acestea fiind direct proportionale cu necesitatile pe care le implica o oglinda rotunda. Intrucat in designul interior este vorba cu adevarat de geometrie, nu e de mirare de ce aranjamentele de interior joaca un rol foarte important – atat in ceea ce priveste modul in care fiecare piesa intra in puzzle, cat si cum una adiacenta poate fi introdusa fara sa distruga zenul pe care celelalte il prezinta.