Amenajarea baii este un domeniu in sine, destul de bine documentat in ultimii ani. In institutiile de lux, indiferent daca vorbim despre un hotel sau o ambasada, baile sunt realizate, amenajate sau accesorizate fara de cusur. Ei bine, daca in articolele anterioare am discutat despre amenajare, astazi ne-am orientat spre un subiect care te-ar putea ajuta sa beneficiezi de tot spatiul necesar printr-o strategie ideala si bine implementata. Acestea fiind spuse, daca ti-am starnit curiozitatea, ramai cu noi si descopera 5 tipuri de rafturi din care te poti inspira pentru propria ta baie!

  1. Rafturi verticale

Ideale pentru baile mici, rafturile verticale si subtiri te vor ajuta sa organizezi spatiul intr-un mod ingenios, placut si usor. Dat fiind faptul ca toate prosoapele si restul lucrurilor sunt organizate pe un singur spatiu, acest lucru va fi de mare folos pentru a regasi tot ceea ce iti trebuie – intr-un singur loc. Pentru a te bucura cum se cuvine, alege rafturile verticale foarte inalte.

  1. Rafturi plutitoare

In cazul in care spatiul de care dispune baia ta nu iti ofera nicicum posibilitatea de a plasa un raft cu picioarele pe podea, te poti orienta spre cele plutitoare. Datorita mecanismului de prindere, le vei putea organiza pe pereti, reusind totodata sa utilizezi spatiul superior aflat in baia ta – pe care, de multe ori, nimeni nu il constientizeaza sau utilizeaza in nici un fel de scop.

  1. Cutii din bambus

Din nou, un nou mod ingenios de depozitare, cutiile din bambus pot fi folosite pe post de mici raftulete in cazul in care le prinzi una langa alta. Astfel, vei obtine un raft de genul do it yourself, iar rezultatul va fi unul fenomenal!

  1. Rafturi vintage

Stilul vintage poate fi adus si in propria ta baie. Acest lucru se poate realiza chiar la preturi mult mai mici decat cele regasite pe piata pentru mobila noua. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti mobila tipic vintage, unde cu siguranta vei regasi un raft de acest tip. Marele avantaj al acestora este ca are drept material de baza lemnul, acest lucru fiind totodata si motivul pentru care rafturile tale vor reusi sa reziste pentru o perioada mult mai mare de timp.

  1. Rafturi din sticla

Acest tip de rafturi il vei putea gasi in magazinele de specialitate, insa este important de amintit faptul ca sunt cel mai pretabile pentru incaperile mici – intrucat vor mari vizual spatiul si vor infrumuseta baia.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...