Baia este considerata, in multe continente, una dintre cele mai relaxante si importante incaperi din locuinta proprie. Dat fiind faptul ca deseori, aici ne regasim si ne simtim cel mai bine singuri, putem fi de acord cu aceasta afirmatie – si, pe buna dreptate, asa este. Cu toate acestea, sentimentele transmise sunt strict corelate cu totalitatea elementelor de design care fie ne infrumuseteaza baia, fie o transforma intr-o incapere cu o atmosfera extrem de apasatoare – de care, deseori, nici macar nu ne dam seama. In cazul in care nu doresti ca acest lucru sa ti se intample tie, ramai pe aproape pentru a descoperi cum iti poti transforma baia cu ajutorul urmatoarelor elemente de design!

Fier negru

Iti vine sa crezi sau nu, de acum inainte nu trebuie sa iti mai ascunzi tevile cu ajutorul dulapurilor sau altor elemente si aspecte de acest gen. In schimb, ai putea utiliza tevi negre (sau unele pe care sa le vopsesti in negru), punandu-le astfel in evidenta fara a le ascunde. Vazute de la distanta, acestea vor da impresia de fier forjat, des intalnit in amenajarile de design interior.

Lemn

Regasit din ce in ce mai mult in cadrul bailor, lemnul este materialul care reuseste sa combine vechiul cu noul. De aceea, deindata ce se va afla in propria ta baie, va reusi sa ofere un echilibru si un sentiment de natura pe care nu il vei putea intalni chiar cu orice alt element. Pe de alta parte, lemnul s-ar putea regasi chiar si in mici tabureti pe care sa ii adaugi din loc in loc.

Oglinzi

Un trend extrem de interesant care se contureaza recent in ultimii ani este oglinda atarnata – cu ajutorul acesteia, nu doar ca o vei putea modifica dupa bunul plac, insa acest lucru iti va oferi libertatea de a conferi iluzia vizuala ca baia ta este mai mare decat dimensiunile pe care le are in realitate. Mai mult decat atat, orice oglinda pozitionata strategic va reusi sa iti ofere reflectiile necesare, fara insa ca tu sa depui vreun efort – tot ceea ce trebuie sa faci este sa le misti. Pe de alta parte, ramele joaca si ele un rol extrem de important – care trebuie sa se imbine cu restul stilului regasit in baia ta. Astfel, daca ai mers spre un stil modern, te-ai putea orienta spre o rama de metal vopsita in culoarea cel mai des intalnita in baia proprie.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...