Ai o casa la tara pe care vrei sa o transformi intr-o adevarata oaza de liniste? Un prim element pe care trebuie sa il aranjezi cu atentie este gradina. Aceasta este sursa ta de aer curat, de verdeata si de culoare, asadar, trebuie sa te orientezi spre solutii cat mai atractive si cat mai confortabile. Fie ca optezi pentru amenajari cu trandafiri, cu pietre, cu copaci sau cu gazon, trebuie sa ai in vedere echilibrul si eleganta.

Gazonul, un element indispensabil

Un gazon bine ingrijit este extrem de eficient pentru un confort psihic si fizic total. Fara a fi foarte greu de intretinut, acesta va fi apreciat deopotriva de adulti si de copii si va oferi o estetica excelenta pentru intreaga gradina.

Piatra, unul dinre cele mai flexibile instrumente pentru amenajarile interioare

Piatra poate sa fie excelenta pentru pavaje, este una dinre solutiile care te ajuta sa elimini noroiul si deplasarile de teren si este foarte ofertanta atunci cand vine vorba despre estetica. Poti opta pentru pietre mari, folosite pentru pavaje, pentru pietris de gradina sau pentru adevarate opere de arta sculptate in piatra, care iti pot imbogati intregul spatiu de locuit.

Florile nu trebuie sa lipseasca

O casa la tara trebuie sa le ofere proprietarilor sau celor care locuiesc acolo motive de ajunge acasa cu zambetul pe buze. Florile au capacitatea de a genera zambete si fac acest lucru prin foarte multe arme pe care le au la dispozitie: frumusete, gingasie si miros placut.

Fie ca alegi clasicii trandafiri sau alte flori, mai mult sau mai putin cunoscute, trebuie sa ai in vedere ca fiecare planta are propriile sale nevoi, necesitand o ingrijire  mai mare sau mai mica. Din acest motiv, daca ai flori, trebuie sa acorzi destul de mult timp gradinii.

Nu neglija arborii!

Indiferent de cat de mare este gradina pe care o administrezi, este bine sa ai arbori. Acestia pot fi pomi fructiferi, ceea ce ar insemna, pe langa miros si aspect, o delectare a gustului pe perioada anotimpurilor calde, sau pot fi simpli copaci de decor.

Indiferent care este tipul de arbore pe care doresti sa il plantezi, acesta iti va aduce foarte multe beneficii prin improspatarea aerului, pastrarea echilibrului atunci cand vine vorba de sol si oferirea unui spatiu umbros pentru perioada verii.

Amenajarea gradinii de la ara iti poate da frau liber imaginatiei.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...