Zona de living este punctul central al întregii case si este zona in care ne petrecem cel mai mult timp. Ese important, asadar, sa ne simtim foarte bine oricare ar fi activitatea pe care o facem in aceasta incapere. Exista oameni care prefera un living de lux, exista altii care apreciaza solutiile moderne si altii care prefera un living clasic, cu tapet, cu mobilier din lemn masiv si cu foarte multe accesorii. Pentru orice preferinte exista solutii interesante, multe dintre ele mulate perfect pe cerintele oricarei pretentii.

Un covor bine ales focuseaza intreaga atentie. Da frau liber imaginatiei si alege accesoriile care iti plac.

Cele mai populare livinguri sunt, in mod evident, cele amenajate modern. Acestea sunt definite de mai multe elemente:

  • Sunt focusate pe o combinatie de maxim 3 culori;
  • Mizeaza pe mobilier cat mai minimalist si cat mai discret;
  • Evita numarul mare de elemente decorative care se gaseste, in mod normal, la livingurile rustice sau clasice.

Idei de livinguri moderne care iti pot oferi tot confortul de care ai nevoie

Livinguri placate cu piatra

Piatra este, fara doar si poate, un material extrem de flexibil. Folosita inca din cele mai vechi timpuri, poate sa faca parte dintr-un living modern atata vreme cat respecta conditiile principale pentru o astfel de incapere. De regula, se placheaza un singur perete cu piatra pentru o estetica deosebita. Pentru restul peretilor se poate miza pe alb sau pe culori precum negru, argintiu sau albastru.

Livinguri cu semineu

Chiar daca semineul nu mai este de actualitate, incalzirea facandu-se prin metode mult mai eficiente, aspectul deosebit pe care il ofera reuseste sa araga atentia oamenilor pasionati de design. In jurul semineului se poate construi intreaga incapere iar rezultatele pot fi cu adevarat impresionante.

Livinguri cu mobilier metalic

Metalul este rece si distant, insa daca este combinat cu elemente calde, poate sa creeze un efect fantastic. Mobilierul de metal dintr-un living cu un perete din caramida si cu o multime de accesorii colorate, poate sa ofere o doza de confort extrem de mare.

Livinguri albe

Albul este modern si cu cat este mai simplu, cu atat este mai bine. Vei gasi o multime de piese de mobilier de culoare alba, tapet de culoare alba si parchet de culoare alba care sa iti ofere imaginea unei camere futuriste si confortabile. Cu cateva insertii de culoare, o astfel de camera poate impresiona.

Fara doar si poate, optiunile sunt nenumarate. Inainte de a opta pentru un anumit tip de living modern, este bine sa testezi si sa te uiti la cat mai multe poze, sau chiar sa vizitezi incaperi deja amenajate, pentru a descoperi cum te simti in ele.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...