Vrei un dormitor modern, fara a face un efort prea mare pentru a-l obtine? Mizeaza pe combinatia de alb si negru. Aceste non culori reusesc sa ofere o imagine incredibil de interesanta, care sa te magnetizeze in fiecare seara si sa iti ofere doza necesara de somn. Un dormitor alb negru este, fara doar si poate, modern, interesant si indraznet. Totusi, este supus greselilor. Daca nu vrei sa faci nicio greseala, incearca sa tii cont de o serie de sfaturi.

Dormitorul mic

Pentru dormitoarele in care spatiul este o problema, este recomandat ca piesele de mobilier sa fie albe. Negrul poate sa fie prezent pe peretele din dreptul patului sau chiar pe asternuturi. De asemenea, negrul poate sa fie prezent pe draperii, insa este bine sa se evite draperiile exclusiv negre. Daca spatiul este sufocant de mic, negrul trebuie sa aiba doar o prezenta ocazionala si sa se regaseasca in veioze sau in diverse alte accesorii, cum ar fi noptierele.

Dormitorul mare

Un dormitor de dimensiuni generoase poate sa fie umplut printr-un mobilier de culoare neagra si prin mai multe elemente majore care sa fie colorate in patrunzatorul negru. Se poate miza si pe un covor si chiar pe un pat negru. Evident, nu trebuie sa se exagereze, deoarece se poate obtine o incapere neprietenoasa daca este mult prea mult negru. Echilibrul este cuvantul care ar trebui sa defineasca cel mai bine o astfel de incapere.

Care sunt avantajele oferite de alb si negru in dormitor?

Exista mai multe avantaje care te pot face sa iei decizia de a avea  un dormitor alb-negru:

  • Sunt culori de baza, foarte prietenoase, care pot oferi o odihna profunda. Acestea nu obosesc ochii si sunt perfecte pentru orice activitate ai avea in dormitor;
  • Pot integra cu usurinta si alte culori in dormitor. Daca iti doresti accesorii de alta culoare, le poti integra fara probleme intr-un dormitor alb-negru.
  • Impreuna, reusesc sa asigure un aspect modern, minimalist si interesant. Exista mii de idei de dormitoare alb-negru pe care le poti pune in practica si prin care poti obtine confortul pe care ti-l doresti.

Atata vreme cat nu exagerezi cu niciuna dintre nuante si pastrezi echilibrul, sau chiar mizezi si pe nuante de gri, rezultatele pot fi exceptionale.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...