Ai crede ca daca locuiesti intr-un apartament nu ai foarte multe optiuni in amenajarea unui dormitor confortabil si interesant. Cu toate astea, exista o multime de idei care iti pot transforma dormitorul intr-o incapere de lux, fara a-ti solicita foarte multi bani.

Dormitoarele moderne sunt versatile, practice si functionale, reusind sa imbine utilul cu placutul.. Acestea mizeaza pe calitate, in detrimentul cantitatii si atrag ca un magnet atat tineretul, cat si persoanele trecute de prima tinerete. Pana la urma, un dormitor modern nu este doar pentru tineret, ci pentru toata lumea.

Dormitor modern in spatii mici

Amenajarea uni dormitor modern in spatii mici nu ar trebui sa fie o problema, in conditiile in care minimalismul este cel care defineste cel mai bine stilul cel mai nou stil. Evident, trebuie sa se renunte la ideea de tapet si sa se mizeze pe elemente albe, cu mici insertii negre. Poti alege un mobilier din lemn alb si un pat alb. Albul este luminos si da senzatia de spatiu.

Spatiile mici au marea calitate de a fi mai intime si mai calduroase, insa au si dezavantajul de a nu permite exagerarile. Astfel, este bine sa eviti sa exagerezi cu accesoriile si cu elementele colorate, deoarece nu vei face altceva decat sa aglomerezi si sa creezi un disconfort.

Dormitor modern in spatii mari

Daca dormitorul tau are suficient spatiu, exista, de asemenea, riscul de a aduce mult prea multe elemente decorative in el. Spatiul poate sa fie umplut cu piese de mobilier foarte mari, cum ar fi un dulap urias si cu elemente decorative in aceeasi culoare. Atunci cand nu dormi, pernele decorative iti pot lua locul si se dovedesc a fi o alegere cat se poate de inspirata.

Pentru un efect vizual cat mai bogat, se poate alege si o scafa din rigips montata deasupra patului. Aceasta are atat un rol estetic, cat si unul functional, daca include spoturi luminoase pe care le poti controla direct din pat.

Ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un dormitor modern?

Un astfel de dormitor poate sa fie definit de mai multe elemente. In principiu, nu trebuie sa lipseasca ideea de simplitate pentru a te putea odihni in iniste. Fie ca optezi pentru elemente din lemn, din rigips sau din orice material, simplitatea este cuvantul care trebuie sa fie de baza intr-o astfel de incapere si evident, confortul trebuie sa ii urmeze imediat.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...