Daca in trecut fiecare baie dispunea de o cada in care ne puteam relaxa in voie ori de cate ori faceam baie, astazi sunt mult mai populare cabinele de dus. Este si normai in conditiile in care cabinele de dus sunt din ce in ce mai performante, multe dintre ele oferind inclusiv posibilitatea unui hidromasaj de cea mai buna calitate. Evident, costurile unei cabine de dus cu foarte multe dotari pot fi considerabile, asadar, trebuie sa stii cu exactitate care sunt cele mai interesante cabine de dus de pe piata si ce face un dus sa fie modern si interesant.

Evita spatiile inguste

Mai ales daca esti claustrofob, dar nu numai, sunt mai utile cabinele facute din pereti de sticla, in locul celor din plastic, asta desigur daca ai loc in baie. Cand faci dus trebuie sa ai loc de miscare, sa poti sa te speli pe cap rotindu-te si miscandu-ti mainile, si nu sa stai in pozitie fixa. Dusul trebuie sa fie si un mijloc sau loc de relaxare si tonifiere.

Ce poate sa defineasca pretul unui astfel de produs?

Marimea este,fara doar si poate, unul dintre elementele care pot decide pretul cabinei. O cabina de dus mare va fi mai incapatoare si va oferi mai multe posibilitati. S-ar putea, totusi, sa ocupe ceva mai mult spatiu in baie, ceea ce este neplacut atunci cand baia este foarte mica.

Forma poate si ea sa decia pretul, mai ales daca este una speciala. De regula, cabinele de dus sunt rotunde, semirotunde, patrate sau dreptunghiulare, insa au si forme ceva mai inedite, ceea ce poate sa contribuie la costul final.

Evident, materialul din care este construita cabina are un impact puternic asupra pretului. Daca vrei o cabina de dus ieftina nu vei putea sa optezi pentru sticla securizata de grosime mare. Este adevarat ca majoritatea cabinelor sunt realizate din sticla securizata, insa o cabina ceva mai costisitoare va avea grosimea de minim 5 mm, in timp ce una ieftina nu va depasi 4 mm.

Sticla tratata cu desene este din ce in ce mai populara, insa si ea poate sa aiba preturi destul de costisitoare.

Nu in ultimul rand, pretul este decis de accesorii, care pot fi foarte variate. Sistemul de deschidere a usilor ( prin glisare sau prin impingere), cadita din interiorul dusului si functiile pe care cabina le ofera sunt extrem de importante. Exista cabine de dus care reusesc sa ofere masaj si chiar informatii despre temperatura apei sau a aerului din interior. De asemenea, exista inclusiv cabine de dus pe care le poti transforma cu usurinta in sauna. Cu cat aceste dotari sunt mai multe, cu atat pretul poate sa fie mai mare.

Ceea ce este de retinut este faptul ca, daca iti doresti un dus modern, cu siguranta ai de unde alege cabine de dus cat se poate de interesante.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...