In mod normal nu este asa de greu sa mobilezi o sufragerie. Stillul clasic este inca foarte popular, asadar, o biblioteca, o canapea, doua fotolii si o masuta de cafea pot face o treaba excelenta. Totusi, daca iti doresti o sufragerie moderna, lucrurile sunt ceva mai complicate. Senzatia de spatiu modern se obtine printr-o serie de detalii interesante si prin accesorii care mai de care mai inedite. Iata cateva sfaturi utile pentru o sufragerie moderna care sa te incante pe deplin.

Peretii sufrageriei

Peretii pot fi simpli, de culoare alba sau pot sa beneficieze de tapet sau de o placare cu piatra. De asemenea, multe sufragerii moderne beneficiaza de placare cu rigips si chiar de scafe din rigips care ofera un design extrem de interesant. Daca vrei ca focusul sa se puna pe mobilier sau pe accesorii, peretii trebuie sa fie, totusi, albi si simpli.

Mobilierul din sufragerie

Mobilierul are si el o importanta colosala. Daca s-a optat pentru pereti albi, este bine sa se aleaga un mobilier in contrast. Incearca sa eviti ca toate elementele mari sa aiba aceeasi culoare. Fotoliile si canapeaua, spre exemplu, pot fi o pata de culoare calda, asadar, pot fi rosii sau maro. In ceea ce priveste mobilierul, optiunile sunt nenumarate. A trecut de mult moda in care sufrageria era un spatiu in care mobilierul trebuia sa fie cat mai robust, asadar, niste piese cat mai simple si minimaliste pot face fata foarte bine solicitarilor.

Accesoriile

Exista o multime de accesorii de care trebuie sa tii cont in momentul in care iti mobilezi sufrageria. Perdelele, covorul si toate tablourile sau elementele decorative, toate pot avea ceva de spus in acest sens. Acestea trebuie sa fie in contrast cu celelalte piese majore din camera. Daca iti doresti un impact cat mai puternic, acestea pot fi de culoarea peretilor.

Elemente inedite

Sufrageria este locul in care isi pot face loc o multime de elemente inedite. Spre exemplu, pentru pereti poti alege stucco venetian iar pentru un efect cat se poate de interesant, care sa aduca o doza mare de confort, poti miza pe un semineu. Ai la dispozitie foarte multe variante de seminee, care mai de care mai interesante. Poti alege fie o solutie clasica, cu lemn sau cu gaz, fie o solutie moderna si foarte interesanta din punct de vedere al designului, care functioneaza pe electricitate.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...