Pentru multi, semineul este elementul indispensabil din casa, care are un rol practic pe timp de iarna, oferin caldura, insa are si un rol strict estetic, asigurand doza de confort psihic atat de necesara. Semineul poate sa aiba o multime de forme, putandu-se opta pentru cel clasic, drept si simplu, sau pentru variante pe colt sau chiar solutii mai inedite, cum ar fi cel rotund. Designul trebuie sa fie definit de modul in care este amenajat livingul si de preferinta utilizatorului. Cele mai frumoase seminee sunt, inca, cele rustice sau cele clasice, realizate din caramida.

Daca te gandesti ca un astfel de semineu se poate instala doar in conditiile in care ai posibilitatea sa creezi o gura mare de evacuare pentru gazele arse, realitatea este cu totul si cu totul alta. un semineu clasic poate sa fie instalat absolut oriunde si poate sa incante din punct de vedere estetic, singurul lucru care difera fiind combustibilul. Este adevarat ca nu vei putea folosi lemnul, insa exista seminee electrice excelente si de asemenea, exista varianta care foloseste drept combustibil gazul.

Care sunt elementele care definesc un semineu rustic bun?

Semineele rustice ofera o imagine calda si placuta, asadar, sunt apreciate de majoritatea celor care decid ca au nevoie de un astfel de element decorativ in casa. Pentru a obtine un astfel de semineu, ai nevoie de o serie de lucruri:

  • Foloseste materiale clasice. Foloseste piatra, lemn sau materiale clasice ce erau folosite si in trecut.
  • Gaseste modele rustice cat mai interesante pe care sa le reeditezi. Poti descoperi o multime de poze cu seminee rustice, care iti vor oferi idei despre modul in care ar trebui sa arate un astfel de produs.
  • Mizeaza pe profesionistii care construiesc seminee si care pot veni cu sfaturi utile.

Conceptul de semineu rustic poate sa fie combinat cu usurinta cu cel de semineu modern, in asa fel incat sa se potriveasca si in casele bazate pe un aspect futurist. Astfel, lemnul si piatra pot fi folosite cu incredere atunci cand este vorba despre un semineu electric si se pot intelege perfect cu elemente decorative deosebite, cum ar fi scafele din rigips.

Alegerea semineului poate sa fie o mare provocare, insa odata ce este ales corect, acesta va deveni centrul atentiei in living si va atrage toata familia in jurul lui.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...