Fiecare om isi petrece cel putin 8 ore in fiecare zi in dormitor, iar aceste 8 ore sunt esentiale pentru intreaga activitate si pentru modul in care individul percepe viata. Un dormitor confortabil, care sa poata oferi un somn perfect, dar si relaxare psihica, ori de cate ori este folosit, este o necesitate in orice casa. Cum se poate alege acest dormitor, insa? Se poate miza pe un dormitor complet oferit de magazine precum Praktiker, Casa Rusu, Lery Merlin, Ikea sau Dedeman sau este mai indicat sa se construiasca un dormitor personalizat, care sa puna in opera ideile fiecarui beneficiar?

Vezi mobilier pe Dedeman.ro

Alegerea unui dormitor complet

Exista cateva parti bune atunci cand vorbim despre dormitoare complete. In primul rand, acestea pot avea costuri ceva mai mici decat un dormitor facut la comanda. In marile magazine de mobila sunt gasite dormitoare foarte atractive aflate la reducere, care pot ajuta la o administrare foarte buna a bugetului.

In cazul in care ideea unui dormitor complet nu te incanta, insa te atrag anumite piese din magazinele de mobila, se poate miza pe combinatii care mai de care mai interesante: un pat dublu din Dedeman, doua noptiere din Ikea, o comoda din Praktiker, etc. Practic, poti face un lego la nivel macro, care sa implice mobilierul din dormitor :).

Alegerea unui dormitor la comanda

Exista fabrici de mobila care iau ideile clientilor si le pun in practica. Este o varianta excelenta daca iti doresti ceva excentric si interesant, care nu se gaseste in magazine. Mobilierul la comanda este perfect pentru cei care au in minte ceva cu adevarat unic. Daca tot ceea ce iti doresti este un dormitor standard, care sa ofere confort, acesta poate sa fie gasit in magazinele de profil.

Vezi mobilier pe Dedeman.ro

Design tips and tricks pentru dormitor

Pentru a obtine confortul dorit, orice persoana trebuie sa aiba in vedere cateva elemente extrem de importante:

  • Salteaua. Este cea care intra in contact direct cu corpul si poate sa fie un factor decisiv asupra confortului.
  • Combinatiile de culori. De foarte multe ori, o combinatie de culori linistitoare poate sa insemne mult mai mult decat o piesa de mobilier fancy.
  • Lumina. Oricine trebuie sa aiba in vedere o lumina naturala pentru dormitor. Un geam cat mai mare care sa aduca razele solare in camera, ori de cate ori acest lucru este posibil, poate fi cea mai buna alegere. De asemenea, te poti juca si cu luminile artificiale, in asa fel incat sa te bucuri din plin de fiecare colt al incaperii.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Se încarcă...