Tapetul 3D este una dintre cele mai noi si mai interesante inventii in materie de amenajari interioare. Practic, este un tapet pe care sunt imprimate imagini ce lasa impresia de adancime, imbunatatind in mod direct estetica unei incaperi. Acest tip de tapet poate sa fie realizat din mai multe tipuri de materiale si daca este ales pentru dormitor sau living, optiunile sunt nelimitate. Daca este ales pentru bucatarie insa, trebuie sa se tina cont de cateva reguli.

Tapetul 3D pentru bucatarie. Care este cel mai potrivit?

In primul rand este bine sa se mizeze pe un tapet realizat din fibra textila, din vinilic sau dintr-o substanta care se aplica cu pensula si care este lavabila. Fiind vorba despre bucatarie, sunt sanse foarte mari sa sara grasime, iar un tapet din hartie s-ar putea sa nu faca fata foarte bine acestui lucru.

Conteaza foarte mult modul in care este aplicat, in conditiile in care trebuie sa se aplice usor si in acelasi timp sa reziste foarte multa vreme, indiferent de aburii si umezeala din incapere.

Nu in ultimul rand, este importanta imaginea aleasa. De regula, este bine sa se mizeze pentru fructe si legume care sa dea impresia unei imagini 3D si pentru culori cat mai vii. Bucataria nu este locul unde tapetul sa fie cat mai simplu, deoarece pe un tapet alb, spre exemplu, se vad extrem de usor petele.

De ce sa se mizeze pentru tapet 3D in bucatarie?

O astfel solutie este inedita si reuseste sa atraga atentia tuturor celor care pasesc in incapere. Daca este bine ales, tapetul 3D poate sa ofere o doza puternica de relaxare si sa imbunatateasca starea de spirit.

In bucatariile de dimensiuni reduse, este o varianta excelenta prin care se poate oferi senzatia de spatiu, fara cheltuieli prea mari. IN momentul in care se doreste inlocuit, tapetul necesita foarte putin timp pentru schimbare.

Este bine ca in bucatarie sa se mizeze foarte mult pe culori si pe optimism, deoarece bucataria este, in orice familie, un spatiu optimist, placut si relaxat.

Aceasta solutie de amenajare a bucatariei aduce marele avantaj de a putea fi personalizata. Practic, orice rod al imaginatiei se poate transforma in pereti pentru bucatarie si poate crea un spatiu reprezentativ si cat se poate de interesant pentru fiecare dintre noi.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...