Amenajarea livingului are o importanta colosala pentru orice proprietar de locuinta, in conditiile in care aceasta incapere este cea in care se petrec cele mai multe dintre momentele relaxante: masa, vizitele prietenilor, meciurile si filmele preferate, etc. Majoritatea oamenilor acorda o atentie sporita mobilierului, neglijand peretii. De cele mai multe ori, peretii din living sunt vopsiti cu lavabila si au culoarea alba. Exista mult mai multe optiuni, insa. Una dintre aceste optiuni este tapetul.

De ce tapet?

Exista multe motive, insa cele mai importante sunt faptul ca este o solutie foarte ieftina, care se monteaza usor, fara deranj prea mare si care ofera extrem de multe variante estetice. Cel mai interesant tapet este cel 3D. Cei care doresc un peisaj impresionant care sa dea impresia unei iesiri in natura sai im aramjant floral, pot opta pentru acest tapet 3D, care este o metoda inedita si noua de amenajare a locuintei.

Efectul 3D oferit de tapet are mai multe avantaje:

  • Poate sa dea impresia unui living mult mai luminos decat este de fapt;
  • Poate sa transforme incaperea intr-una mai spatioasa, cel putin din punct de vedere al perceptiei;
  • Poate sa aduca o pata interesanta de culoare.

Fara doar si poate, peretii care sunt decorati cu un tapet 3D nu trec neobservati. Acestia pot fi montati cu usurinta, chiar de catre proprietar si nu au nevoie de tratament special.

Pentru cine este tapetul 3D si care sunt regulile ce trebuie sa fie respectate?

Tapetul 3D este destinat persoanelor cu un spirit jucaus, care doresc sa fie surprinsi de propria imaginatie. De asemenea, este ideal pentru familiile cu copii, deoarece poate sa contribuie foarte mult la dezvoltarea intelectuala a celor mici.

Alegerea tapetului trebuie sa tina cont de o serie de criterii. In primul rand, este bine sa nu se mizeze pentru extrem de multe culori, deoarece in timp poate sa devina obositor.

De asemenea, trebuie sa se tina cont de piesele de mobilier din incapere. Materialul din care este realizat este si el foarte important. Pe piata exista mai multe materiale folosite pentru realizarea tapetului, cum ar fi hartia, vinilicul sau fibra de sticla. Inainte de achizitie trebuie sa se analizeze cu atentie fiecare optiune, in asa fel incat sa se ia cea mai buna decizie, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al costurilor si al rezistentei pe termen lung.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...