Cei care isi doresc sa se bucure de un nou aspect al locuintei au la dispozitie solutii din ce in ce mai inovative. Daca in trecut trebuia sa elimini placile vechi de gresie pentru a instala altele, astazi solutiile sunt ieftine, rapide si eficiente si constau in autocolante pentru placi ceramice sau in vopsea destinata acestora. Oricat de greu ar parea de crezut, vopseaua pentru faianta si gresie este extrem de interesanta si foarte, foarte eficienta. Poate sa fie considerata o adevarata vopsea minune, in conditiile in care are o textura in relief si permite alegerea unui numar mare de modele care se pot aplica peste placile vechi de gresie sau de faianta.

Care sunt principalele proprietati ale unei astfel de vopsele?

Fara a fi foarte scumpa, vopseaua destinata placilor de gresie si faianta reuseste sa uimeasca prin proprietati:

  • Se aplica foarte usor. Poate sa fie aplicata de absolut oricine, atata vreme cat se respecta cateva reguli. Una dintre reguli este aplicarea in 2 sau 3 straturi, pentru o rezistenta cat mai mare.
  • Este rezistenta la umezeala. Acest lucru inseamna ca poate sa fie folosita cu incredere in baie sau bucatarie si poate sa fie si curatata cu foarte mare usurinta.
  • Necesita putin timp pentru uscare. Se usuca in maxim 4-5 ore, putand fi atinsa fara probleme. Rezistenta la umezeala o capata dupa 24 de ore de la aplicare.
  • Indiferent de producator, vopseaua pentru gresie si faianta vine intr-o varietate mare de modele si culori, in asa fel incat chiar si cea mai pretentioasa persoana sa poata descoperi solutia perfecta pentru ceea ce isi doreste.
  • Este foarte rezistenta. Utilizatorii spun ca o astfel de vopsea poate sa reziste, fara niciun fel de uzura, chiar si zeci de ani de zile. Ceea ce este interesant este ca poate sa fie aplicata si pe alte obiecte, precum usile si piesele de mobilier, asadar, este o varianta complexa si interesanta, care ofera flexibilitate.

Care sunt recomandarile pentru aplicarea unei astfel de solutii?

Daca vrei sa schimbi lookul baii sau al bucatariei cu ajutorul vopselei pentru gresie si faianta, trebuie sa tii cont ca nu poti sa aplici o astfel de vopsea pe placi din piatra neutra sau pe placi care au fost tratate cu solutii hidroizolante. De asemenea, vopseaua nu poate sa fie aplicata pe placi care se afla sub nivelul apei.

Astfel, daca iti doresti o solutie flexibila, durabila si ieftina de amenajare, aceasta vopsea este acea solutie.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...