Cu totii ne dorim o casa cat mai frumoasa, astfel ca deoseori ajungem sa folosim fel si fel de trucuri deosebite cu scopul de a ne transforma caminul intr-un loc care sa fie atat relaxant si odihnitor, cat si foarte atractiv.

De aceea, de ceva vreme incoace, tot mai multi oameni aleg sa isi amenajeze casa, in special baile, cu pardoseli epoxidice 3D pentru a oferi un farmec aparte locuintei lor. Iar acest lucru nu este de mirare. Pardoselile epoxidice 3D sunt atat de spectaculoase incat iti ofera instantaneu impresia, atunci cand calci pe ele, ca te-ai teleportat intr-un alt loc al lumii, undeva in mijlocul naturii, in functie de ceea ce arata imprimeul podelei.

Podeaua 3D este ideala in anumite spatii interioare, in special in cele comerciale si industriale, inlocuind cu succes placile obisnuite de gresie, marmura sau granit. Totodata, pardoselile 3D se potrivesc grozav in baile din locuintele noastre, avand pe langa evidentele calitati estetice si cateva calitati practice. Rasina epoxidica este un hidroizolant de mare calitate, acesta fiind principalul motiv pentru care aceasta este recomandata bailor, bucatariilor, piscinelor si chiar beciurilor. Mai mult decat atat, curatarea si ingrijirea acesteia este destul de facila si nu ocupa mult timp.

Daca te-ai hotarat sa alegi o astfel de podea deocorativa pentru baia ta, atunci cel mai bine ar fi sa folosesti un tip de mobilier modern, dar cat mai simplu posibil, pentru a nu incarca prea mult interiorul.

Aplicarea pardoselilor turnate cu rasini si vopsea epoxidica nu este o sarcina dificila, cu toate acestea, pentru a nu intampina probleme nedorite, ar fi mai bine sa apelezi la un specialist in acest domeniu, in asa fel incat sa ai garantia celor mai bune rezultate.

Iar pentru ca efectul pardoselii 3D sa fie cu adevarat spectaculos, trebuie avut in vedere faptul ca nu toate imaginile arata bine daca sunt transpuse pe suprafete prea mari. Nu in ultimul rand, trebuie sa ai grija la modelul pe care il alegi si sa fii sigur ca iti place cu adevarat, deoarece odata turnata, podeaua epoxidica este permanenta.

Pret

Deoarece calitatile pardoselilor de acest tip sunt foarte bune, pretul lor este, in general, unul destul de ridicat. Un kilogram de vopsea epoxidica bicomponenta colorata are pretul de circa 24 de lei fara a include TVA-ul. Desigur, cu cat suprafata de podea este mai mare, cu atat costurile vor fi mai ridicate.

Ca idee, 1 metru patrat de podea epoxidica industriala ar ajunge la pretul de 180 de lei, fara a folosi culori si modele deosebite. In cazul in care doresti un decor 3D spectaculos, va trebui sa scoti mai multi bani din buzunar.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...