O solutie interesanta si cat se poate de inedita pentru amenajarile interioare sunt literele decorative. Realizate din lemn, polistiren, pvc sau alte materiale ce se pot prelucra si cosmetiza usor, literele decorative sunt ideale pentru living sau pentru camera copiilor, aducand un plus de culoare si sporind creativitatea.

De ce sa achizitionezi litere decorative?

  • Pentru ca reprezinta o solutie ieftina si eleganta pentru a imbunatati o locuinta din punct de vedere estetic;
  • Pentru ca le poti personaliza, in functie de ceea ce ai nevoie. Exista din ce in ce mai multi oameni care produc astfel de litere handmade, asigurandu-te ca literele tale sunt 100% unice;
  • Pentru ca poti sa transmiti mesaje extrem de interesante cu ajutorul lor, pe care le poti schimba ori de cate ori doresti altceva.
  • Pentru ca poti crea ideea de volum intr-o incapere, prin abordarea literelor 3D.

Cum alegi literele perfecte?

Literele decorative au principalul rol de a imbunatati o incapere din punct de vedere estetic. Asta nu inseamna ca nu pot avea si alta destinatie. Spre exemplu, pot fi un suport excelent pentru carti, transformandu-se intr-o biblioteca eleganta si interesanta. Pentu a alege literele perfecte trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

  • Dimensiunile literelor. Exista variante de doar cativa centimetri si variante de zeci de centimetri, care au un impact urias asupra modului in care arata incaperea.
  • Culoarea acestora. Poti miza pe mai multe litere in aceeasi culoare sau poti alege litere multicolore. Pentu camera unui copil, spre exemplu, sunt de preferat literele multicolore, deoarece ii ajuta la dezvoltarea imaginatiei.
  • Materialul din care sunt realizate. Daca iti doresti solutii rezistente, care sa joace si rolul unor spatii de depozitare, atunci poti incerca literele volumetrice din lemn sau din metal. Daca iti doresti simple elemente estetice, literele din polistiren sunt cat se poate de atractive.

De unde poti achizitiona litere volumetrice?

Exista din ce in ce mai multe firme care realizeaza litere, cu ajutorul unor imprimante speciale. Costurile nu sunt foarte mari, iar rezultatele sunt foarte atractive. Daca vrei ceva unic, care sa te reprezinte, poti opta pentru litere decorative facute hand made. La o simpla cautare pe Google vei descoperi o multime de persoane care creaza astfel de litere si care pot oferi o doza de personalizare fiecarei piese. Este adevarat ca literele personalizate sunt ceva mai costisitoare, insa daca vrei un design doar al tau, merita toti banii.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...