Sa traiti intr-o casa sau intr-o vila, chiar si intr-un apartament mai exclusivist, mai elegant si plin de stil nu este un lucru greu de obtinut. O baie eleganta, moderna, de lux este cel mai adesea asociata cu un sptiu liber si deschis. O baie design, de lux si exclusivista este si cea care poate oferi o atmosfera plina de relaxare si de confort dar si de perfectiune si de rafinament.

Va prezentam in acest articol cateva idei si modele de bai de lux exclusiviste care sa va inspire.

Luxul intr-o baie se poate dovedi a fi o experienta magica. O baie luxoasa inseamna scaune cu accente de lux, un semineu interior, o cada din lemn, lustre si alte elemente decorative. Inseamna insa si o baie bogata in contraste – deschis si inchis, fin si masiv, rece si cald. Efectul de lumina si tavanul stelat sunt magice.

Baia luxoasa arata minunat intr-un stil marocan bogat si pasionant, intr-o paleta stupefianta de purpuriu. Alaturi de aceasta atmosfera stralucirea placilor de mozaic este minunata.

O baie luxoasa inseamna si o baie amenajata in stil chinezesc cu accente argintii care ofera un look delicat si fresh.

lux alb negru

Puteti incerca sa amenajati baia intr-un stil exclusivist consacrat domeniului jocurilor. Liniile epurate si tehnologia moderna se pot combina pentru a crea o atmosfera unica si magica prin intermediul taburetilor care ne duc cu gandul la zaruri.

bai de lux amenajate

Cada integrata intr-o podea foarte moderna arata cel mai bine intr-o baie design.

Creati o ambianta de Spa la tine in casa. Puteti privilegia o ambianta imaculata si sa va jucati cu lumina pentru a modifica ambianta. Plantele verzi pot veni si ele cu o nota in plus de lux. O oglinda va arata si ea minunat alaturi de o sursa de lumina. Baia va arata mai mare. Tablourile vor veni si ele cu o nota de sic.

model baie lux

Designul luxos se poate inspira si din natura. Tavanul accesorizat cu ramurele si cu pasarele arata minunat. Formele elegante si materialele naturale arata foarte bine intr-o baie luxoasa. O fereastra rotunda va balansa cel mai bine liniile drepte.

baie cada centru

O baie design, luxoasa inseamna si o baie care are o atmosfera aristocrata. Peretii si solul trebuie sa fie decorate cat mai generos, cada cat mai design si sa se foloseasca nuante de auriu. Perfect si luxos pentru cei care viseaza mai mult romantism la ei in viata.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...