Gresia ramane o tendinta forte atunci cand vine vorba despre baie. Este practica si rezistenta, dar ofera in acelasi timp multiple posibilitati de placari decorative. Solutii care nu se opresc la diferitele modele dar care cuprind si unele stiluri de placare a gresiei.

Sa schimbi stilul in baie, sa ascunzi unele imperfectiuni, sa creezi un efect de surpriza…. Totul este posibil atunci cand stiti cum sa alegeti stilul de placare al gresiei.

Placarea normala a gresiei – o valoare sigura. Este cea mai clasica metoda de aliniere a placilor de gresie de aceeasi dimensiune. Are un efect modern, mai ales daca se foloseste o gresie de dimensiuni mai mari. Placarea normala de gresie in baie va veni cu mai multa perspectiva in baie. Dar este si o placare care are tendinta sa taseze spatiul.

gresie normala bai

Placarea pe diagonala a baii – solutia pentru spatiile mai mici. Tehnica este aceeasi ca si in cazul placarii normale, doar ca placile de gresie sunt puse oblic fata de sensul de circulatie al incaperii. Veti obtine astfel un rezultat grafic interesant care va va ajuta sa camuflati eventualele imeprfectiuni ale baii, sa exagerati perspectivele si sa dati impresia de un spatiu mai mare.

baie rosu portocaliu

Placare gresie stil zid de caramida. Este un model ideal de placare pentru gresie daca va doriti sa aduceti la dumneavoastra in baie modelul zidurilor de caramida de la exterior. Se pot folosi aici diferite culori, dimensiuni si calibraje.

Alte idei care s-ar putea sa va inspire.

  • modelul de placare al gresiei tip « covor ». Orice fantezie este in acest caz permisa. Veti putea folosi aici gresie de diferite culori, materiale sau formate diferite. Este o solutie ideala pentru centrul unei bai care va pune cel mai bine in valoare elementele arhitecturale de aici. Dar mai poate sa delimiteze si spatiul la fel de bine.
  • modelul de placare al gresiei tip « tabla de sah ». Este vorba aici despre o placare dreapta dar care introduce motivul sahului in scena. Se folosesc aici cel mai adesea doua modele de gresie de culori diferite, in alb si negru, in rosu si alb, etc. Se mai pot folosi insa si mai multe tipuri de nuante.
  • Modelul de placare al gresiei tip « chevron ». Este un model de placare al gresiei in forma de V. Veti obtine in baie un model decorativ original in zig zag.

 

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...