Amenajarea baii cu mozaic incepe sa fie din ce in ce mai in tendinte. Mozaicul este cel care ofera o gama foarte variata de culori, de texturi si de modele, fiind cel care te ajuta sa obtii un interior cu adevarat unic, original si atragator care ii va seduce chiar si pe cei mai extravaganti dintre voi. Este si cea mai frumoasa alternativa pentru faianta sau gresia traditionala. Mozaicul vine in baie cu cele mai frumoase modele, motive si culori pentru a crea un efect vizual fresh, lejer si ludic.

decor mozaic

Un lucru de care trebuie sa tineti cont insa sunt costurile placarii cu mozaic. Pretul placarii murale la metrul patrat depinde foarte mult de materialul ales. Faianta si gresia sunt materialele cele mai des folosite in placarea murala din baie. Exista o multime de variante de diferite culori si modele. Pretul placarii cu fainta si gresie incepe de la 20 de lei + TVA pe metrul patrat.

Mozaicul, ideal pentru placarea solului dar si a peretilor din baie are un pret putin mai ridicat fata de gresie si de faianta si aplicarea sa incepe de la 40 de lei pe metrul patrat.

Pretul unui mozaic din sticla incepe in medie de la 50-60 de lei iar cel din teracota incepe de la 60 de lei si poate sa ajunga si pana la 120 de lei.

baie moderna cu mozaic

Pe langa manopera mai trebuie sa tineti cont si de tipul de mozaic pe care il alegeti. Cele mai originale, din marmura sau din aluminiu au un efect decorativ mult mai frumos si mai modern. Mozaicul din marmura este nobil, este estetic si mai durabil in timp. Din contra, pretul sau este mai ridicat. Poate sa inceapa de la 50 de lei – 100 de lei si poate sa ajunga si pana 9 milioane.

Mozaicul pentru baie este unic si pesonalizabil. Baia dumneavoastra va fi deci cea mai frumoasa, un spatiu unic in care va veti putea relaxa de minune. Mozaicul este placarea care vine petru baie cu cea mai moderna alura. Cel unicolor de dimensiuni diferite va veni cu mai mult relief pentru baie. Cele in nuante diferite au un succes din ce in ce mai mare. Dar si cele cu texturi din ce in ce mai interesante. Contrastele de placi de mozaic vin cu cele mai frumoase modele pentru baia dumneavoastra la un pret mai ridicat, e adevarat decat faianta, dar cu un rezultat durabil, estetic si de calitate.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...