Vreti sa va bucurati de mai multa originalitate la dumneavoastra in baie? In acest caz, va puteti juca cu un duo de culori clasic, atemporal si plin de pasiune- este vorba bineinteles, de rosu si alb. Fainta in rosu va veni cu un plus de glamour si de adrenalina pentru baie iar albul pur, imaculat este cel care il va tempera.

O baie amenajata cu faianta in rosu si alb este o baie foarte design, o baie foarte sic care atrage atentia celor care va viziteaza.

Rosul este o culoare vie care ne duce cu gandul la pasiune, la iubire, care evoca focul, pasiunea, energia si determinarea. Si rosul arata minunat in baie alaturi de alb. Puteti fi siguri ca in acest fel il veti putea accentua cel mai bine.

faianta alb cu rosu

O baie amenajata cu faianta in rosu si alb cu accente de gri aduse de accesorii sau de obiectele de decor va arata foarte glossy. Rezultatul este un spatiu sofisticat si elegant cu tuse de deco design.

Rosul si albul in baie pot sa evoce insa si un sentiment vintage. Intr-o baie in alb si rosu, detaliile negre vor crea o atmosfera vintage intarita de tuse moderne.

Faianta rosie din baie va poate face sa vibrati si sa va bucurati de o ambianta plina de veselie de fiecare data cand intrati aici.

moderna baie rosu alb

Si este foarte interesant sa vedeti cum combinatia de alb si de rosu alaturi de piesele de mobilier moderne pot sa creeze cel mai modern si mai cool design pentru baie.

Rosu, alb si lemn – rezultatul? O incapere foarte moderna si calduroasa. Alaturi de lemn baia in rosu si alb va fi hyper cosy. Albul si rosul sunt cele care vor crea un contrast extrm de dinamic.

Faianta alba este cea care poate crea impresia de volum in baie, dar poate fi putin cam trista singura. Dar albul pus in valoare de o faianta rosie arata minunat.

O baie in alb si rosu poate sa vina deci cu ambiante diferite pentru caminul dumneavoastra – contemporana, vintage, cosy, calduroasa, romantica, dinamica, etc. Tine doar de dumneavoastra cum veti alege sa o puneti in valoare.

O baie in alb si rosu este o baie care va va vitaminiza, va va energiza de dimineata si va va face sa incepeti cat mai bine ziua. Si o baie in rosu si alb este in acelasi timp o baie careia nu ii lipseste deloc eleganta.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...