Baia a devenit incet-incet o incapere extrem de importanta pentru o casa. Creativitatea designerilor si noile tehnologii au elaborat un design exceptional pentru baie si baia visurilor a devenit o certitudine.

In acest articol va venim in ajutor cu cateva idei de bai moderne amenajate cu dusuri din sticla.

Dusurile din sticla sunt foarte potrivite pentru un interior contemporan. Vin pentru un camin cu un accent functional dar elegant in acelasi timp. Dusurile de sticla se pot armoniza perfect cu intregul interior al casei.

Si cel mai mare avantaj al unei bai moderne amenajata cu un dus din sticla este bineinteles nota de lux cu care vine. Dusurile din sticle ne duc cu gandul la un stil minimalist modern iar, combinate cu alte elemente precum lemnul sau piatra, vin si cu sentimentul unei incaperi echilibrate.

Iata cateva idei de amenajari moderne cu dusuri din sticla.

dus din sticla

Sub mansarda. Daca baia dumneavoastra moderna este la mansarda si daca iubiti spatiile deschise, dusul de sticla asezat sub acoperis este ideal deoarece va lasa sa intre lumina naturala. Mai mult decat relaxant.

O baie moderna amenajata cu piatra. Dusurile din sticla pot sa fie si extrem de luxoase si de contemporane. Alaturi de o baie amenajata cu piatra naturala vor incalzi albastrul sau griul acesteia. Un mobilier din lemn inchis va face ca baia sa arate superb.

O baie moderna cu o gresie neagra va fi foarte bine pusa in valoare de un dus din sticla. Daca veti lasa peretii in culori mai deschise va veti putea bucura de cea mai design baie.

baie negru violet cu dus din sticle

Alaturi de un dus din sticla puteti miza si pe un mozaic in culoarea preferata. Sau pe un palmier care va arata minunat intr-o baie moderna. Parchetul stratificat isi gaseste si el locul foarte usor intr-o baie moderna. Dar si faianta care imita lemnul pentru o ambianta mai mult decat calduroasa. Faianta alba arata si ea minunat alaturi de un parchet din lemn si de un dus din sticla.

O baie design. O baie moderna in crem si maro, cu un stil minimalist va arata mai mult decat bine alaturi de un dus din sticla. Baia va fi calduroasa si zen. Accesoriile din lemn sau din ceramica vor completa de minune ambianta.

Dusurile din sticla vin cu o nota de lux intr-o baie moderna. Un design contemporan, luxos si modern pentru o casa in care domneste bunul gust. In articolele de pe designbaie.ro gasiti si alte idei amenajari bai.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...