Verdele este o culoare extrem de tonica si de fresh pentru baie. Si verdele este cel care invita natura la dumneavoastra in baie. Alegeti nuanta de verde preferata – verde anason, verde jad, verde maslina, verde smarald, combinati-o cu alb si veti crea o atmosfera plina de dinamism pentru baie. Iata cateva idei pentru a amenaja o baie mica in verde si alb. Verdele este cea mai buna idee pentru o baie mica, deoarece o va face sa para mai spatioasa. Verdele este cunoscut si pentru puterea sa de relaxare. Baile in verde si alb sunt moderne, elegante si confortabile.

baie verde alb parchet lemn

Verdele si albul pentru baie, o prospetime naturala. Verdele si albul vor asigura in baie o ambianta extrem de relaxanta. Un verde menta trebuie sa dea tonul dupa care puteti miza fara probleme pe un contrast cu alb. Dar si pe o cada mai retro cu picioare.

baie verde alb mica

Verdele englezesc pentru o baie retro. Daca va doriti sa va bucurati de o baie cu accente retro, cel mai bine ar fi sa mziati pe o baie in nuante de verde englezesc. Va completa de minune albul de pereti si albul obiectelor sanitare. Faianta alba si gresia alba vin cu mai multa luminozitate si verdele de pe pereti cu un contrast bland.

 

Verdele smarald pentru cea mai trendy baie. Verdele si albul sunt potrivite pentru orice stil de baie, mai ales pentru una design. Verdele smarald arata minunat alaturi de alb in baie.

baie mica verde smarald

Verde mint in baie, lemn, alb si o blandete naturala. Verdele mint este cel care va crea o ambianta mai zen pentru baie. Verdele mint si lemnul se potrivesc de minune in baie alaturi de alb. Faianta verde mint va arata minunat cu accente de alb.

verde crem mozaic

Faianta in verde jad si alb pentru baie. Un model tip sah este ideal pentru o baie cu o ambianta dulce, blanda, din trecut. Cateva tuse de maro vor pune si mai bine in valoare atmosfera minunata din baie.

Alte idei:

  • pentru o baie in stil vintage, gresia in nuante de alb si mozaicul verde cu tuse de alb este cea mai buna idee.
  • tot pentru un stil minunat vintage poti miza pe o faianta verde si alb- verde pana la mijloc si alb de la mijloc in sus, cu o gresie cu model tip sah in verde si alb.
  • o baie cu faianta alba predominata va fi cel mai bine pusa in valoare de accente de verde gazon.

Acestea au fost doar cinci dintre zecile de bai mici verzi de pe acest site. Mai cititi si alte articole pentru a descoperi cel mai potrivit design baie verde.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...