Violetul este o nuanta plina de caracter pentru baie care are toate calitatile pentru a se folosi cu succes in amenajarea unei bai. Este unul din cele mai bune ingrediente pentru cea ma eleganta baie. Violetul este ideal pentru a crea un stil design in baie dar si o ambianta retro sau mai industriala.

Violetul este o nuanta claisca dar forte care se poate folosi pentru toate incaperile din casa. Dar din cauza ca nu este foarte luminos, se foloseste in special in mici tuse, mai ales alaturi de alb. O baie cu o faianta in predominanta alba arata foarte bine alaturi de unele piese de mobilier in mov si cu un tavan in mov dar si cu o oglinda cu rame mov.

Albul este cel care poate sa sublimeze ca nimeni altul baia din caminul dumneavoastra. Este foarte elegant alaturi de o podea in nuante de alb cu o faianta in nuante predominante de mov si cu cateva accente de alb. Atata timp cat nu supraincarcati baia cu unele nuante prea puternice veti obtine cea mai frumoasa si cea mai eleganta baie.

In plus, albul alaturi de piesele de mobilier din baie. Se va potrivi de minune cu peretii zugraviti in rest cu nuante de nisipiu si va veni cu multa lumina dar si cu o tusa foarte contemporana pentru aceasta incapere.

baie alb mov

Pentru a mari spatiul, albul este un mare clasic. Dar o baie in alb, o baie virginala nu arata deloc bine. Are nevoie de unele nuante si materiale care sa il puna in valoare. Raceala albului va fi deci cel mai bine pusa in valoare de violetul puternic dar si de unele materiale mai vii pentru accesoriile din baie precum lemnul, ratanul sau bambusul. Dar nu uitati ca o faianta in nuante de alb satinat mai murdar va fi mult mai frumoasa decat un alb imaculat stralucitor. Si movul va veni in aceasta baie cea mai rafinata ambianta, cu nuante minunate de pruna sau de vanata.

amenajare baie violet

Sau poate ca preferati o baie mai sobra, cu o predominanta de alb si cu piese de mobilier in nuante de mov intens, profund cu margini gri. Fatadele mobilierului lacuite se vor potrivi de minune cu albul imaculat al faiantei si cu movul adus prin frize sau decor cu motive florale mov sau negre. Sau de ce nu, cu mozaic.

Asadar apelati si dumneavoastra la intensitatea violetului pentru baie calmat de puritatea albului si nu veti da gres. In alte articole vom mai reveni si cu alte modele de bai amenajate alb cu violet.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...