Nu aveti idei atunci cand vine vorba despre decorarea baii? Ce ati zice de un decor cu o faianta portocalie cu alb? Portocaliul este o culoare minunata careia nu ii lipseste deloc dinamisul. Este o culoare care stimuleaza si care este plina de vitalitate. In plus, portocaliul este o nuanta foarte frumoasa care energizeaza si care are o dinamica perfecta pentru baie.

 

Veti putea alege intre diferite nuante – de piersica, de corail sau de fluo sau sa le combinati intre ele. Si atunci cand alegeti sa amenajati baia cu portocaliu, cel mai bine ar fi ca in rest sa ramana cat mai simpla si mai minimalista. Deci combinatia de alb si de faianta portocalie este cea mai buna.

baie nuante portocaliu

Veti putea lasa peretii in faianta mai mult alba cu cateva tuse de alb, tavanul alb iar portocaliul sa fie folosit pentru mobilier si pentru accesorii.

O baie va avea un aspect foarte contemporan daca alaturi de faianta in alb si portocaliu veti alege sa mizati pe un mobilier in nuante de negru.

Piesele de mobilier suspendate si cu un aspect futurist, sub forma de cuburi isi pot gasi locul foarte usor intr-o baie decorata in alb si portocaliu. Baia va primi astfel un design ultra modern.

In baie, faianta in nuante de portocaliu, alaturi de alb este cea care va crea cel mai frumos contrast. Ambianta va fi cea mai blanda, cea mai dulce, cu un strop in plus de fantezie. Faianta alba in baia in care domina faianta portocalie va veni cu cel mai frumos contrast, cu sobrietate, punand in acelasi timp in valoare culorile calde care mai sunt folosite aici.

Pentru un spirit contemporan la dumneavoastra in baie mizati pe faianta in alb si portocaliu si pe unele tuse de culoare in gri si negru. In ambele cazuri, rezultatul este unul foarte original si foarte in tendinte.baie alb portocaliu

 

Portocaliul viu, aprins, este cel care va dinamiza o incapere. Alaturi de alb si de nuante de nisipiu, baia va arata cel mai bine. Prin intermediul portocaliului, nu numai ca va veti bucura de un interior plin de dinamism, dar si de un decor foarte in tendinte. Portocaliul este cel care va dinamiza o ambianta mai fada. O baie cu o predominanta alba va primi un stil pop cu cele mai frumoase tuse de portocaliu. Portocaliul arata minunat si alaturi de cele mai colorate accesorii, deci ce spuneti de amenajarea baii dupa sugestia din acest articol.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...