Baia in nuante de alb si de negru va fi mereu o alegere clasica si foarte eleganta. Baile in alb si negru sunt atat contemporane cat si eterne. O baie decorata in aceste nuante nu va mai avea nevoie de un mobilier sau accesorii luxoase. Incaperea va fi foarte eleganta si luxoasa singura.

Combinatia de alb si negru este deci una extrem de eleganta. O combinatia care stie cum sa se adapteze tuturor tendintelor.

O cada imbracata in faianta neagra este cea care poate sa dea tonul. In rest baia poate sa fie alba iar accesoriile negre pot sa completeze de minune ambianta. Negrul este foarte sic. Dar puteti miza si pe o baie in care sa domine nuantele de alb cu cateve elemente de decor negre si cu un chit pentru rosturi negru care sa puna in valoare faianta alba.

alba cu accesorii

Negrul si albul formeaza deci un duo indemodabil. Puteti alege pentru baie un tapet cu motive retro pentru a obtine o baie cu personalitate proprie.

tapet alb negru bai

Atemporala, combinatia de alb si negru se poate baza mai mult pe nuantele de alb in baie iar negrul sa imbrace blatul mobilierului, solul de la dus, cada… contrastul dintre alb si negru este cel care poate crea un efect foarte decorativ.

Albul si negrul fac o casa foarte buna impreuna si datorita faiantei cu model in sah. Baia poate sa devina foarte retro datorita modelelor de obiecte sanitare retro.

baie sah alb cu negru

Negru si albul sunt foarte usor de adaptat in baie. Puteti alege sa mizati pe o gresie in nuante de alb si negru sau pentru un mozaic negru care sa puna in valoare un perete alb.

Predominanta negrului in baie va crea cel mai sofisticat si mai sic decor. Cada, dusul, robintul, accesoriile sau chiar si calorifelul in nuante de negru vor fi puse de minune in valoare de nuantele de alb. Vor crea cel mai agreabil si mai elegant spatiu.

negru alb mica

Stilul creat in baie de combinatia dintre alb si negru este unul indemodabil la care toata lumea revine. O combiantie sic si eleganta care se potriveste cu orice.

mozaic si faianta alb negru

Fie ca va doriti o baie contemporana, o baie in stil rustic, clasic, minimalist, sic, foarte modern… baia in alb si negru este cea care se potriveste dorintelor, exigentelor, fanteziilor… pentru un stil care se nu se va demoda ci care va deveni din ce in ce mai trendy si mai design.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...