Cum sa pastram baia fresh printr-o ventilare corespunzatoare

Este timpul sa scapam de mirosurile neplacute si de umezeala din baie.Pe langa faptul ca trebuie sa fie frumoasa,o baia trebuie sa fie si primitoare. Cu toate ca o decoram cu cele mai sofisticate modele de gresie si faianta, cu mobilier ultimul racnet, baia personala trebuie sa fie proaspata tot timpul. Iar senzatia de prospetime nu o obtinem cu parfumuri si odorizante costisitoare ci cu o ventilare corespunzatoare. In caz contrar, datorita umiditatii excesive, baia va fi acaparata de ciuperci si mucegai, fapt ce poate dauna sanatatii. In plus va mirosi urat tot timpul. Asadar in acest articol veti afla cele mai bune metode de a ventila baia.

Prima metoda si cea mai la indemana este ventilarea naturala. O fereastra deschisa ne aduce tot timpul aer proaspat de afara. Desigur ca trebuie sa si ai unde face fereastra dar din pacate unele apartamente nu se pot lauda cu asa ceva. Aburii din baie dispar tot cu ajutorul ferestrei. Este cea mai folosita metoda dar iarna nu prea este rentabila. Iar aici intervine o a doua metoda dar foarte eficienta. Si pe cat e de eficienta  pe atat de simpla este.baie-mica-neagra

Folositi un ventilator electric. De preferat un ventilator pentru baie cu grila, pentru ca  grilele se deschid doar prin presiunea aerului evacuat, ramanand inchise cand ventilatorul este oprit deci nepermitand mirosurilor neplacute sa patrunda in baie.

Recomandarea noastra pentru a avea o baie curata, aerisita si sanatoasaventilator-pentru-baia-ta

Pastarati o temperatura optima in baie, mai ales pe timpul iernii. Daca aveti posibilitatea unei ferestre, nu o ignorati si folositi-o cat de mult puteti. In plus este imperios necesar sa cumparati un ventilator pentru baie care, ori sa se declanseze cand aprindeti lumina, ori sa aiba incorporat un senzor de miscare cu temporizator.

In incheiere, va recomandam, in afara de un ventilator pentru baie de calitate,  sa folositi la zugravirea tavanului o vopsea rezistenta la umezeala si mucegai, de preferat o vopsea ceramica.

Daca acest articol a fost interesant ii puteti da un LIKE sau un SHARE pe retelele sociale. Multumim.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...