Oricand avem ocazia, ne minunam de restaurantele si separeurile in care intram si ne petrecem o buna perioada de timp. Cu toate ca fiecare are ceva aparte, singurul element pe care il intalnim peste tot este baia – uneori minimalista, alteori luxurianta si de cele mai multe ori, cu un element de noutate. Ei bine, este de la sine inteles ca hotelurile de 5 stele prezinta si o toaleta pe masura, motiv pentru care acestea sunt si sursele noastre de inspiratie oricand suntem in cautare de nou si frumos. Acestea fiind spuse, ramai pe aproape sa descoperi 4 modalitati prin care poti transforma propria ta baie intr-una de lux!

  1. Confort

Daca exista un motiv adevarat pentru care suntem atrasi de luxul din hoteluri, acesta se rezuma la confort. Pentru a-l obtine, este imperios necesar sa folosesti materiale fine pe care sa le imbini in raport cu restul stilului utilizat in baia ta. Un alt aspect extrem de important este ca, uneori, o dimensiune generoasa a baii tale nu se traduce prin mai mult confort – altfel spus, te poti bucura de confort si in dimensiuni reduse!

  1. Calitate ridicata

Un al doilea aspect pe care o baie de lux il prezinta este calitatea. Daca in baile colegilor, prietenilor sau restaurantelor de „duzina” regasim materiale care inlocuiesc adevaratele compozitii, baile de lux nu se preteaza la astfel de lucruri. In situatia in care iti doresti o baie cu adevarat calitativa, tine minte sa te orientezi intotdeauna spre materialele cele mai bune, chiar daca pretul este mai ridicat – in timp, investitia isi va spune cuvantul.

  1. Stil

In general, baile de lux urmeaza un singur curs – respectiv un singur stil. Astfel, personalitatea fiecarei incaperi este bine delimitata si sigura pe ceea ce ofera, motiv pentru care atrage atentia intr-un mod dezirabil. De asemenea, deindata ce ii vei conferi baii tale un stil personalizat, este de asteptat ca si energia debordata sa fie cea scontata. Foarte curand, persoanele dragi te vor contacta pentru a afla cum ai reusit sa le transmiti o stare de bine doar prin intermediul unei simple incaperi!

  1. Inspiratie

Calatoriile sunt un punct de inspiratie de mare valoare pentru baia ta. Intrucat baile sunt incaperile pe care le frecventam si le diversificam cel mai mult, mai ales atunci cand mergem in multe locuri, nu e de mirare de ce inspiratia trebuie sa survina din acest loc. Completeaza-ti baia prin propria perceptie!

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...