In apartamentele mici, cabina de dus este ideala pentru spatiul restrans pus la dispozitie. Din pacate sau din fericire, locuintele mari sunt cele in care o cada poate fi expusa fara mari probleme – si cele in care fericirea este in baie. Oricand vrei sa te relaxezi dupa o zi grea la munca, o baie cu spuma in cada proprie este binevenita – sa nu uitam insa ca aceasta experienta poate deveni mult mai placuta deindata ce servim un pahar de vin sau ascultam melodiile preferate pe fundal. Plecand de la aceste aspecte destul de personalizate, principal este sa ne decidem asupra cazii pe care propria locuinta o va avea – daca esti in cautare de idei, ramai pe aproape sa descoperi cum sa amenajezi o cada vintage in propria baie!

Fibra de sticla

Daca esti in cautarea unei cazi care sa pastreze temperatura apei constanta o perioada mai lunga de timp, fibra de sticla este alegerea perfecta. De asemenea, aceasta este ideala pentru a largi spatiul si a oferi impresia unei bai mai mari decat in realitate. Pe de alta parte, fibra de sticla este usor de transportat si nu necesita alte aspecte adiacente. In ceea ce priveste stilul vintage, il vei putea imprima pe baza unui suport impletit realizat exclusiv din fier forjat.

Granit

La ora actuala, granitul este folosit atat pentru a pastra cada intacta o perioada mai lunga de timp, cat si pentru a emana opulenta si lux. In cazul in care casa ta se regaseste pe aceasta linie, atunci o cada din granit este alegerea oportuna. Aditional, poti utiliza accesorii precum un suport de sapun, lavanda sau alte elemente pretabile stilului vintage. In scurt timp, te vei putea bucura de o senzatie extrem de placuta si linistita in propria baie!

Lemn

Chiar daca pare greu de crezut, cada din lemn este ideala pentru a imbina utilul cu placutul. O cada ovala realizata din doage de lemn si sustinuta cu ajutorul picioarelor este perfecta pentru cei care prefera un stil retro regasit in intreaga casa.

Marmura

Regasita la un pret ridicat, marmura este cea mai putin intalnita alternativa in materie de cazi de baie. Cu toate acestea, daca ai posibilitatea de a o integra in propria baie, acorda-i atentia necesara – si pozitioneaz-o intocmai in centrul baii. Pentru un aspect vintage, alege perdele vechi, menite sa aduca aerul de demult la tine acasa. Ce mai astepti?

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...