Intr-o locuinta cu dimensiuni generoase, o baie pe masura este imperios necesara. Conform studiilor realizate in ultimul deceniu in Marea Britanie, se pare ca ambientul din baie are un rol foarte important asupra psihicului uman. In cautarea de motive, putem afirma cu tarie ca o baie linstita si cu un design placut ne transmite o stare de bine, alaturi de o perioada de repaus in care ne putem pune cap la cap ideile si incarca bateriile pentru o noua zi. In zilele noastre, locuintele mari confera o baie direct proportionala cu dimensiunile celorlalte camere. Altfel spus, daca esti fericitul detinator al unui imobil de acest gen, ramai cu noi pentru a descoperi cum sa amenajezi cu stil o baie pentru doi!

Chiuveta dubla

Daca exista un mare avantaj in a avea o baie pentru doi, acesta este timpul petrecut impreuna. Uneori, chiar si toaleta este mai placuta daca intre timp poti sa conversezi cu persoana draga. Pentru a dispune de aceasta dorinta, a aparut chiuveta dubla – sau mai bine spus, doua chiuvete dispuse in paralel. Astfel, cei doi isi vor putea satisface nevoile, se vor putea aranja si isi vor putea incarca bateriile pentru o noua zi inca de dimineata, impreuna.

Oglinzi duble

Despre chiuvete am discutat si am cazut de acord ca fiecare partener are nevoie de propria sa chiuveta. In ceea ce priveste oglinzile, aici parerile sunt impartite. Poti pleda pentru:

  • Oglinzi duble, situate in paralel, astfel incat fiecare partener sa beneficieze de reflectia proprie;
  • O oglinda cu o lungime generoasa, intinsa pe intregul perete de deasupra chiuvetelor.

Decor si accesorii

Intrucat baia este pentru doi, decorurile si accesoriile trebuie sa fie in raport direct cu dorintele si stilul dorit de fiecare – sau, in alta ordine de idei, s-ar putea pleda pentru stilul unisex. Pentru a satisface cu exactitate dorintele fiecaruia dintre parteneri, este imperios necesar ca amandoi sa fiti implicati in alegerea elementelor. Drept culori, cele deschise se combina foarte usor cu orice alt mix de nuante pe care il alegi. Pe de alta parte, daca vrei sa beneficiezi cu adevarat de dimensiunile generoase ale baii tale, te poti orienta fara teama catre culorile inchise (bleumarin sau chiar negru) care vor da un accent modern si totodata minimalist noii incaperi comune din locuinta ta. In materie de obiecte de decor, este recomandat sa apelati la seturi si ornamente cu interes comun, intrucat sunt mult mai usor de gasit, utilizat si mult mai placute vizual.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...