Nu este nicio tragedie in a locui la apartament. Din contra! Un apartament iti ofera mult mai multe sanse de a fi in proximitatea celor mai interesante servicii si de a fi cat mai aproape de locul de munca, cel putin in orasele mari. Nu este nici totul roz, insa, spatiul mic, vecinii sau intreaga idee de comunitate putand sa devina coplesitoare. Din fericire, spatiul mic poate sa fie administrat cu usurina, in asa fel incat sa ofere cat mai multe avantaje. O bucatarie, spre exemplu, poate sa arate extrem de bine si in acelasi timp sa fie foarte eficienta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa respecti cateva criterii esentiale de esign interior si sa ai grija la detalii.

Bucatariile moderne reusesc sa ofere cel mai mult spatiu

Bucatariile moderne sunt minimaliste. Acest lucru inseamna piese de mobilier cat mai simple, culori neutre si eleganta. Stilul minimalist este secretul pentru o bucatarie care nu are foarte mult spatiu la dispozitie, insa te pune putin la treaba, in conditiile in care trebuie sa alegi cu atentie ustensilele pe care urmeaza sa le ai la indemana.

Bucatariile open space, o solutie excelenta pentru un spatiu mai mare

In cazul in care bucataria apartamentului in care locuiesti este mult prea mica, aceasta poate sa fie unita cu livingul. O bucatarie open space este din ce in ce mai cautata deoarece ofera o comunicare mult mai buna cu restul casei si este mult mai primitoare. Impreuna cu livingul, bucataria poate sa fie atat functionala cat si un spatiu de socializare.

Culorile deschise, ideale pentru bucatariile mici

Pentru o senzatie de spatiu, bucatariile mici trebuie sa beneficieze de pereti in culori cat mai deschise Albul, cremul, albastrul deschis sau alte nuante de acest fel sunt foarte potrivite. Eventual, se pot utiliza si anumite motive de culoare sau un perete rosu sau de o culoare verde profunda.

Chiar daca ai o bucatarie mica, nu inseamna ca nu poate sa fie practica

Exista o multime de articole care iti ofera idei interesante de amenajari, si o multime de recomandari. Posibilitatile sunt nelimitate: pentru mobilier poti folosi lemn, pentru placarea peretilor poti folosi o faianta interesanta sau chiar piatra iar pentru electrocasnice ai de ales intre foarte multe modele gandite in asa fel incat sa se incadreze cat mai bine intr-un spatiu mic.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...