O bucatarie eficienta este bucataria in care iti poti duce la bun sfarsit toate ideile culinare, dar si cea in care te poti relaxa dimineata la cafea si care iti ofera o senzatie placuta ori de cate ori o folosesti. De multe ori, scaunele clasice de bucatarie par a fi foarte rigide si nu tocmai confortabile. Pentru un apartament de bloc sau o bucatarie mica, coltarul reprezinta o utilizare mai eficienta a spatiului. Tocmai de aceea, sunt foarte multi oameni care opteaza pentru coltare de bucatarie, pentru numeroasele avantaje pe care le ofera.

  • Ocupa putin spatiu, in ciuda faptului ca ofera mai multe locuri la masa;
  • Ofera mai mult spatiu de depozitare, in conditiile in care dispune de sertare si de o multime de locuri spatioase unde poti pune diverse accesorii pe care nu le folosesti prea des.
  • Poate sa fie piesa centrala a bucatariei;
  • Este confortabil. De cele mai multe ori, coltarul este tapitat si ofera un confort sporit.
Fii atent ca inaltimea sa corespunda unei pozitii comode la masa.

Tipuri de coltare. Cum alegi cea mai buna solutie pentru tine?

Daca te hotarasti sa achizitionezi un coltar, trebuie sa stii ca optiunile sunt foarte variate. Poti opta pentru un coltar simplu sau pentru o solutie completa, cu masa si scaune iar daca nu gasesti varianta perfecta pentru tine sau daca ai nevoie de dimensiuni personalizate, poti miza pentru coltare la comanda.

Pentru a-ti face o idee despre ceea ce poti achizitiona, ai de ales intre:

  • Coltare cu sertare incorporate. Sunt extrem de eficiente pentru bucatariile mici, in conditiile in care ofera spatiu de depozitare suficient de mare. Acestea pot avea inclusiv bancheta cu lada unde se pot depozita diverse maruntisuri de bucatarie.
  • Coltare sau banchete fixe. Sunt destinate tot spatiilor foarte mici, fiind solutii inguste si minimaliste.
  • Coltare pentru fereastra. De foarte multe ori, fereastra este neglijata in bucatarie. Tocmai de aceea, daca reusesti sa umpli spatiul de langa ea cu un coltar, poti impusca mai multi iepuri dintr-o singura lovitura.

In momentul in care alegi sa achizitionezi un astfel de produs, trebuie sa iei in considerare o multime de detalii, multe dintre ele foarte importante. Designul este, fara doar si poate, unul dintre acestea. Acesta trebuie sa se integreze cat mai bine in stilul casei tale si sa ofere confort psihic.

De asemenea, materialele din care este construit coltarul sunt extrem de importante, cele mai bune variante fiind construite din lemn. Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de micile detalii, cum ar fi inaltimea sezutului sau modul de compartimentare al coltarului, deoarece sunt elemente care pot contribui la doza de confort.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...