Sufrageria ese spatiul in care, cel putin teoretic, ar trebui sa ne petrecem cel mai mult timp. Este cea mai mare incapere din apartament, este locul in care luam masa si este, de asemenea, locul in care ne relaxam in fata televizorului sau in fata computerului. In functie de dimensiunile pe care le are sufrageria ta si in functie de preferinte, poti obtine rezultate cu adevarat wow.

Iata, asadar, cateva idei de amenajare care ar trebui sa iti ofere cel putin o idee de baza asupra propriilor dorinte:

Sufragerie moderna

O sufragerie moderna inseamna o sufragerie simpla, din materiale usoare si minimaliste. De regula, o astfel de solutie implica doar anumite culori, predominand albul si negrul, dar si argintiul, albastrul inchis sau griul.

O sufragerie amenajata in stil modern are o multime de avantaje:

  • Este foarte economica atunci cand vine vorba despre spatiu;
  • Este foarte practica;
  • Mizeaza pe produse de buna calitate si pe utilitate;
  • Elimina majoritatea elementelor de decor si combinatiile de multe culori, mizand pe folosirea a 3-4 culori, maxim.

Sufrageria clasica

O astfel de sufragerie are, fara doar si poate, propriul farmec. Se bazeaza pe mobilier din lemn masiv si implica anumite elemente care nu au cum sa lipseasca: masuta de cafea, canapeaua, bibliotteca si numarul mare de elemente de decor. De regula, aceasta sufragerie este mult mai potrivita pentru spatiile mari, insa exista si sufragerii mici si elegante, mobilate clasic.

Sufrageria clasica este un spatiu mare, care are si un loc de luat masa si se bucura de o multime de decoratiuni interesante, inclusiv covoare si draperii greoaie si pline de culoare. Chiar daca o astfe de sufragerie nu mai intra in preferintele tinerilor, poate fi gasita, inca, in foarte multe locuinte.

Sufrageria retro

Foarte popular in ultimii ani, stilul retro imprima o atmosfera relaxana si placuta. Culoarea care defineste acest stil este albul, insa poti amenaja o asfel de sufragerie si prin alte culori, cum ar fi bejul rozul sau galbenul pai.

Mobilierul retro are extremitatile rotunjite, este colorat in culori calde si daca este ales asa cum trebuie, poate sa fie cu adevarat fermecator.

De regula, sufrageria unui aparament de bloc este relativ mica, asadar, daca te lovesti de aceasta problema, trebuie sa folosesti cat mai multe nuante deschise, sa mizezi, mai degraba, pe stilul modern si sa alegi piese de mobilier simple, fara prea multe decoratiuni. De asemenea, prezenta unei oglinzi se poate dovedi extrem de inspirata in asfel de conditii, mai ales daca este aplasata in fata unei ferestre.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...