Livingul este camera in care ne petrecem cele mai relaxante momente. Unii citesc, altii se uita la televizor, altii pur si simplu stau si contempleaza la propria viata, in timp ce altii iau cina cu familia. Indiferent ce faci in living, un lucru este cert: acesta trebuie sa arate impecabil si sa fie confortabil.

Amenajarea acestei incaperi pare a fi simpla, la prima vedere, in conditiile in care exista o multime de idei online si exista si o multime de dorinte pe care fiecare om le are. Totul devine ceva mai greu in momentul in care incep sa se ia masuratori si se descopera varietatea uriasa de posibilitati.

Un living de apartament va fi mobilat si amenajat diferit de un living de casa. De asemenea, un living mic nu va beneficia de atatea optiuni ca si unul mare.  Totusi, exista o multime de optiuni comune car pot defini un living modern, fie ca vorbim despre apartament, casa sau garsoniera, living mic sau mare.

Amenajari moderne pentru living. Idei interesante

Living cu semineu. Indiferent ca optezi pentru o solutie moderna sau pentru una clasica, semineul isi gaseste locul fara doar si poate. Pentru un living minimalist, de tip open space, poti incerca un semineu electric, in timp ce pentru un living clasic, semineul cu foc, este cel mai potrivit. Evident, semineul cu foc nu poate sa fie folosit oriunde, insa exista si variante care functioneaza pe gazi si ofera aceleasi avantaje.

Living cu piatra. Piatra este un material folosit inca din cele mai vechi timpuri, care este totusi destul de inedit atunci cand este folosit intr-un living modern. O parte din pereti pot fi placati cu piatra sau un singur perete poate beneficia de acest ” tratament” . Efectul va fi, fara doar si poate, unul incredibil.

Living cu pereti din rigips. Rigipsul poate sa faca minuni atunci cand vine vorba despre amenajari interioare. NIste scafe de rigeips bine montate pot sa ofere un aspect excelent, mai ales daca dispun si de spdoturi luminoase. Acestea pot avea absolut orice forma si pot sa fie perfecte atat pentru un living minimalist, cat si pentur unul clasic. Pe langa efectul estetic pe care il are o astfel de solutie, livingul cu pereti din rigips se poate bucura si de o izolare fonica foarte buna si de asemenea se poate bucura de o izolare termica excelenta.

Idei sunt multe si interesante iar imaginatia este singura care poate sa iti ofere livingul pe care ti-l doresti, asadar, este bine sa o pui la contributie sau pur si simplu sa te inspiri din imaginatia altora.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...