Daca ti se pare ca ai o locuinta monotona, care nu te mai surprinde atunci cand vii obosit de la munca, ideea de a monta un tavan din rigips s-ar putea sa ti se para interesanta. O astfel de solutie este foarte placuta din punct de vedere estetic, permite montarea unor spoturi luminoase care sa sporeasca vizibilitatea in orice incapere si vine la pachet cu o serie de alte avantaje.

De ce sa montezi un tavan din rigips cu spoturi?

  • Pentru ca te bucuri de personalizarea incaperii careia vrei sa ii dai o alta imagine. Rigipsul poate sa fie prelucrat in orice fel, asadar, indiferent care este forma pe care o doresti, daca dai peste un mester bun vei putea sa o obtii. Niste simple scafe de rigips cu spoturi pot schimba chiar si cel mai monoton living intr-unul cu adevarat wow.
  • Pentru ca rigipsul este un material cu proprietati excelente. Avantajele pe care le ofera acest material sunt uriase. Are o greutate scazuta, poate sa fie zugravit cu usurinta in orice mod doresti si este sigur in exploatare. De asemenea, daca nu este supus la socuri fizice foarte mari, poate sa reziste extrem de mult timp.
  • Pentru ca izoleaza. Optand pentru un tavan din rigips poti sa obtii mai mult decat un simplu element estetic. Acesta izoleaza foarte bine atat din punct de vedere fonic, cat si din punct de vedere termic. Astfel, daca stai la ultimul etaj sau ai vecini zgomotosi, poate sa fie o solutie eleganta.
  • Pentru ca este o solutie ieftina de amenajare. De asemenea, placile de rigips nu sunt foarte scumpe iar costul cu mana de lucru poate sa fie si el foarte mic datorita usurintei in prelucrare. Nu vei investi multi bani si vei obtine rezultate foarte placute.

Idei de tavan din rigips cu spoturi

Ideile sunt infinite si tin doar de imaginatie. Totul este sa ai inspiratia de a alege solutia cea mai atractiva. Poti miza pe un tavan din mai multe bucati de rigips fiecare cu cate un spot, care sa asigure o imagine minimalista, sau poti opta pentru o scafa mare, montata la jumatatea tavanului, care sa asigure o senzatie maxima de confort.

O scafa de dimensiuni mari poate sa umple o incapere de dimensiuni generoase si ii poate oferi o cu totul si cu totul alta perspectiva. Atata vreme cat nu lipsesc spoturile luminoase si atata vreme cat acestea sunt bine montate, gradul de confort poate sa fie unul excelent.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...