Livingul este locul in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului in casa, exceptand orele de somn, desigur. Iar pentru ca petrecem atat de mult timp in living, cu siguranta ne dorim ca aceasta incapere sa fie cat mai placuta si mai confortabila.

Simti ca sufrageria ta are nevoie de o schimbare sau de o reimprospatare? Nu stii exact de ce ai nevoie pentru a-i imbunatati designul? Noi te putem ajuta cu cateva idei.

Alege un punct de atractie care sa dicteze decorarea restului incaperii. Poti alege semineul, un tablou sau chiar o piesa de mobilier. In cazul in care alegi tabloul, ai grija sa il pozitionezi undeva la nivelul ochilor, la un unghi de 60 de grade din dreptul podelei din care este privit. Folosirea unor culori puternice este cea mai buna metoda de a atrage atentia asupra punctului focus.

Foloseste pentru pereti o culoare neutra, care sa iti permita sa utilizezi orice tip de decor si de tesaturi. Cele mai recomandate nuante de culori pentru un living sunt alb, bej si gri.

Livingul trebuie sa fie oarecum asortat cu restul casei. Aici ne referim in special la culori. Este indicat sa folosesti nuante de culori care sa permita o intrare mai usoara dintr-o incapere in alta.

Daca ai canapea de o singura culoare in living, atunci preferabil ar fi sa o accesorizezi cu cateva perne decorative. Pe de alta parte, daca este prea colorata, atunci o poti acoperi cu o patura moale, dintr-un material din lana de calitate. Pernele decorative trebuie neaparat sa contina una dintre culorile ce se regasesc in modelul canapelei.

Adauga in living cateva elemente surprinzatoare. De pilda, ai putea folosi un corp de mobilier simpatic de aer liber, care insa sa se potriveasca cu designul interiorului. Nu te feri de aceste idei inedite si indraznete, deoarece ele nu vor face decat sa ofere dinamism si spectaculozitate sufrageriei tale.

Foloseste accesorii! Accesoriile sunt perfecte pentru orice tip de decorare a casei. Desi, in general, sunt niste lucruri mici, ele pot face diferente majore. Pentru un living, poti folosi accesorii precum statui, plante, draperii, ceasuri de perete, rame de tablouri, etc. Toate acestea au rolul de a intregi si de a infrumuseta designul intregi incaperi.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...