Cei mai multi oameni considera ca livingul este locul central al casei. Este locul de socializare si de gazduire a oaspetilor sau, pur si simplu, camera de relaxare. Crearea unui mediu perfect in incaperea in care iti petreci timpul de relaxare este importanta pentru intregul flux al casei, iar decorarea reprezinta un factor important in infaptuirea acestei sarcini.

Ce trebuie sa faci daca vrei sa iti amenajezi livingul intr-un stil modern:

Ideile de design modern pentru living sunt destul de populare in zilele noastre, astfel ca nu ar trebui sa iti fie greu sa gasesti cateva care sa se plieze pe gusturile tale. In randurile de mai jos, noi iti oferim cateva sugestii.

Profita cat poti de mult de lumina naturala. Ferestrele mari functioneaza cel mai bine in livingurile moderne deoarece permit incaperii sa aiba parte de cat mai multa lumina naturala posibila. Optiunile tale pentru o camera de zi mai mica ar putea sa nu fie atat de variate, asadar, in acest caz, ar trebui sa te joci mai mult cu imaginatia si cu creativitatea, ajutandu-te de sursele de lumina artificiala, cum sunt lampele, lustrele si chiar oglinzile. Pozitionarea unei oglinzi in partea opusa a ferestrei este un truc vechi de design interior ce creeaza efect de spatiu mai mare.

Ce culori ar trebui sa alegi pentru peretii unui living modern

O camera de zi moderna este decorata, de obicei, cu nuante neutre. Asigura-te insa ca folosesti doar produse de calitate, pentru a nu se deteriora culoarea in timp. Niciodata nu poti da gres daca folosesti alb; acesta creeaza un fundal frumos, proaspat, curat si este potrivit in orice combinatie de culori.

Ce tip de podea ar trebui sa alegi pentru un living modern

Podelele in nuanta nisipului pot crea un aspect fresh si contemporan. Utilizarea pardoselilor din lemn in intreaga casa este grozava, iar in camera de zi ar fi ideala daca ar fi acompaniata de un covor modern cu un model ce se leaga de restul schemelor de culoare ale incaperii. In plus, covorul creeaza un aspect de camera mai primitoare si mai familiara.

Ce design de living modern ar putea fi potrivit pentru tine

Daca ai posibilitatea, atunci proiectarea casei cu ferestre cat mai mari si cu plan deschis este o optiune extraordinara. Un aspect cat mai modern presupune cat mai multa lejeritate si cat mai mult spatiu.

Asadar, ar fi de preferat sa eviti aglomerarile. Include linii orizontale indraznete si foloseste doar mobilierul strict necesar pentru a evita crearea unui spatiu inghesuit.

Daca obisnuiesti sa te uiti la televizor alaturi de intreaga familie, poti alege o canapea mare si confortabila, intr-o nuanta aprinsa, pentru a complimenta albul peretilor. Iti place sa citesti sau ai foarte multe carti? Atunci ia in considerare construirea unui colt de lectura, undeva unde sa te poti relaxa, inconjurat de cartile tale preferate. In acest caz, poti opta pentru cateva rafturi etajate sau pentru o biblioteca minimalista si pentru un sezlong simpatic.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...