Tehnologia 3D este tot mai prezenta in viata noastra. Daca pana recent ne bucuram de beneficiile 3D doar la cinematograf, in ziua de azi putem observa o multitudine de forme de arta realizate tridimensional, inclusiv in pardoselile din locuinte.

Ce sunt?

Pardoselile epoxidice 3D sunt niste selectii de culori si materiale care promit sa iti transforme locuinta in totalitate, intr-un mod cu adevarat incantator. Reprezinta cea mai mare inovatie in materie de pardoseli si sunt realizate pe baza de rasini epoxidice (materiale polimerice care, in urma unei reactii chimice, trec din starea lichida in starea solida). Pardoselile 3D sunt din ce in ce mai populare in mall-uri, banci si cladiri industriale, dar pot fi utilizate chiar si in locuinte, avand o multime de avantaje in comparatie cu celelalte tipuri de pardoseli, cum ar fi rezistenta mare in fata zgarieturilor.

De ce pardoselile 3D sunt la moda in zilele noastre:

  • Pot fi o solutie pentru spatiile prea mari sau prea mici, oferind efect de marire sau de micsorare, in functie de design;
  • Se caracterizeaza prin rezistenta, duritate, impermeabilitate, inalta calitate si valabilitate pentru multi ani;
  • Sunt usor de proiectat, fie ca vorbim de locuinte, mall-uri, restaurante sau de alte spatii comerciale;
  • Sunt potrivite pentru oameni de orice varsta si de orice sex;
  • Rezista la umiditate, fiind un tampon excelent pentru apa;
  • Disponibile intr-o gama variata de culori si efecte tridimensionale;
  • Sunt usor de curatat si nu sunt alunecoase nici macar atunci cand sunt umede;
  • Reprezinta cea mai recenta tendinta in lumea artei designului si a creativitatii.

Montarea pardoselii epoxidice 3D este relativ usoara, dar, ca in orce alta sarcina de acest tip, este recomandat sa apelezi la un specialist cu experienta in domeniu, pentru a te asigura ca ai parte de un lucru de buna calitate si de lunga durata.

Efectul unei pardoseli 3D poate fi, cu siguranta, spectaculos si uimitor, insa trebuie sa se tina cont de suprafata lucrata, deoarece daca aceasta este prea mare poate crea probleme anumitor imagini. Totodata, trebuie sa fii sigur ca iti place imaginea sau modelul ales. Odata ce este turnata, pardoseala este definitiva. Nu in ultimul rand, tine cont de culorile din imagini. Ar fi preferabil ca nuantele sa fie neutre sau dulci si pastelate pentru a nu obosi privirea.

Pret m2

La o suprafata de 100 m2, pretul aproximativ este de 9000 de lei pentru 150 kg baza epoxidica.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...